|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled toksoplazma!
10.11.2008 18:14:56   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me v katerem tednu nosečnosti ste bile, ko ste v laboratoriju naredile prvi test za toksoplazmo?

Hvala za vaše odgovore,

zaenkrat še anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled toksoplazma!
10.11.2008 18:25:21   
pikapoka2
Oj!

Jaz sem imela prvi pregled v 15 tednu, drugega v 30, kdaj pa pride tretji pa ne vem.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 18:34:54   
valentina2006
Če si negativen maš v prvem, drugen in tretjem tromesečju.

Jaz se mela v 9, 26 in 33 tednu.

Če si pozitivem, pa mislim, da samo v prvem tromesečju oz. samo prvič. Če se motim, me naj katera, ki je pozitivna popravi.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 18:56:35   
jajula
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5081941

jst sm ga mela v 14t

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 19:57:17   
zmajaz
Jaz sem imela v prvi nosečnosti 1. test pri 11-ih tednih, 2. pri 23-ih, 3. pa pri 34-ih, zdaj v drugi pa prvega isto pri 11-ih tednih.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 20:50:51   
klavdiy4
ČAW..

Jaz sem ga imela v 13.tednu,24.tednu in 32.tednu...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 21:39:25   
KOKICA32
Prvega v prvem tromesečju- 9 teden
drugega v drugem tromesečju - 21 teden
za tretjega pa še ne vem

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 21:42:09   
ledenka
prvega sem imela v 11. tednu, za naprej pa še ne vem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2008 9:35:21   
simonakr
Oj! Jest sem ga pa imela v 9t, 21t pol bo pa še nekje okrog 32 t ( no tega pa še nism mela).

Ej ko smo že pri tem a ima katera tud tak "problem" - celo življenje okrog muckov, potem pa dobiš izvid pa imaš toksoplazmo negativno - zanimivo ane?

papa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2008 9:37:17   
pokec3609
Prvega sem imela pri 8 tednih, pa še ne vem al je bil poz.al neg. tako da me kar malo skrbi.
Me pa zanima, če si npr. pri prvem pregledu neg. na tokso, pol do drugega pregleda je kar nekaj časa.....kaj če vmes zboliš za tokso.......a veš, mislim čutiš da si zbolu al ne? Maš kakšne znake???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2008 10:09:16   
AKP
Sem v 13 tednu in sem imela prvi pregled v 8 t. Za ostale preglede bom še zvedela. Sem pa bila skoraj 100%, da sem tokso prebolela, ker se že celo življenje v stiku z mačkoni in tudi zdaj imam tri.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 10:12:20   
symona
OJ!

Jaz sem imela prvi pregled za toxo pri 9. tednih in je bil pozitiven, od takrat dalje sem na antibiotikih. Sedaj sem user posted image 29. tednov, pa od takrat nisem več imela pregleda za toxo.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2008 10:20:32   
Blueeyes
eno vprašanje... ali ti za toksoplazmo pove tvoja G ali se moraš sam pozanimat? hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2008 11:11:07   
pike
Ojla,

jaz sem za toxo bila testirana v 9 t, test je bil pozitiven, vendar je šlo za staro okužbo, zato ni nevarnosti za plod in se več ne morem okužiti. Po eni strani so tiste, ki imajo mačke in so takoj na začetku pozitivne in če seveda gre za staro okužbo, lahko pol brez skrbi. Ker če si pa negativna pa te pol še vsaj 2 x testirajo, da se ne bi na friško okužila.
Glede toxsoplazmoze te obvesti oz. ti mora obrazložiti tvoj G.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2008 11:34:54   
katra55
1. na prvem pregledu v 10t
2. v 24t
3. v 35t

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2008 12:39:57   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

eno vprašanje... ali ti za toksoplazmo pove tvoja G ali se moraš sam pozanimat? hvala za odgovor user posted image

Pove ti G ali sestra.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2008 12:44:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Pove ti G ali sestra.

OK hvala... tok da vem za zdej k grem naslednjič k svoji G da ji malo omenim... da ne bo slučajno pozabila user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2008 8:42:30   
lananai
Mislim, da ti bo povedala, če bo karkoli s preiskavami krvi narobe. user posted image  Oziroma, če bi bilo karkoli narobe, bi te najbrž že poklicali.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2008 8:50:05   
Blueeyes
ja pri 10 tednih so mi vzeli kri in urin, ni mi nič podrobno razlagala kaj vse bojo testirali... glede na to, da me zdej po skoraj 6 tednih še niso poklicali, so izvidi ok.. bom pa to vsekakor omenila prihodnji teden na pregledu... zihr je zihr

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?