Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 6.11.2005 22:43:33
|
|
|
|
Marogica
|
Kolikor se spomnim je bilo pri nas v MB tako, da je otroka njaprej pregledal pediater, nato so te poslali do zobozdravnika, na koncu pa si izpolnil nekaj pol z vprašanji o razvoju tvojega otroka. Nekega posebnega spračevanja ni bilo vsaj ne kar se psihologa tiče, ki ga slph nismo videli, temveč smo sestri oddali izpolnjene pole. Nič posebnega, podobno kot pri pediatru, so bili vsi prijazni in so znali z otrokom. Brez skrbi, so dali vsi 3-letniki skoz, pa bo tudi tvoja punčka.
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 6.11.2005 22:48:28
|
|
|
|
Kimy
|
Pediatra smo že imeli, moramo pa še k psiholgu. Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 6.11.2005 23:02:42
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče sem se narobe izrazila. Nismo bili pri našem peediatru, temveč je bil to splošen pregled, kjer je nastopal "nevtralen" pediater, zbozdravnik in psiholog(ki ga nismo videli).
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 6.11.2005 23:06:18
|
|
|
|
Kimy
|
Mi smo bili pri svoji pediatrinji, tako da moramo drugam k psihologu.
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 7.11.2005 15:47:16
|
|
|
|
African queen
|
Mi smo bili pri psihologu septembra(v okviru sistematskega pregleda).Ne se bat,ni nič kaj takega.Najprej sem mogla nek vprašalnik izpolnit,dokaj obsežen glede otrokovega vedenja.Potem pa psihologinja to pregleda,če je kaj takega se pogovorite z njo.Potem je spraševala o izobrazbi staršev,če je otrok zakonski ali nezakonski,kakšen je bil porod itd. Potem pa otroku postavlja vprašanja:če pozna barve,naredit mora stolp iz kock(potem jih zložit nazaj v škatlico)narisat mora krog,vodoravno črto,potem mu pokaže en list na katerem so narisani:človek,konj,ptiček in muca in ga vpraša kdo mijavka,kdo govori,kdo leti in koga jahamo.. Otrok od ene gospe,ki je bila pred mano, ni hotel sodelovat,pa ga je naročila za drugi dan.
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 8.11.2005 16:31:39
|
|
|
|
Kimy
|
Hvala, Sarita....
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 8.11.2005 20:24:16
|
|
|
|
African queen
|
Tisti Denverjev test, ali kako se mu reče ,smo mi delali pri višji med.sestri preden smo šli k pediatrinji(najprej smo pa bili pri psihologinji,ker je bilo pri pediatrinji zelo veliko otrok,pa so nas malo razporedili),zgleda približno isto kot pri psihologinji,le da mora otrok še skakat po eni nogi,skočit sonožno,vreči žogo..potem pa je moral narisat kar mu je ukazala in potem ga je spraševala zakaj rabimo določene stvari:npr.zakaj rabimo svinčnik itd.
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 8.11.2005 20:26:47
|
|
|
|
African queen
|
Aja,tako je v otroškem dispanzerju v Novi Gorici,očitno ni povsod isto.Moj starejši otrok v Ljubljani ni šel k psihologu,ker so ga takrat ukinili,si šel le na posebno željo staršev...
|
|
|
|
RE: Pregled pri psihologu za 3 letnika 8.11.2005 20:44:24
|
|
|
|
Kimy
|
Sploh nism vidla, da je ena podobna tema že odprta, sm nova na forumu...si bom prebrala...hvala....
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?