|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled pri Rešu
29.4.2010 12:23:17   
Anonimen
V kratkem sva z možem naročena na pregled pri dr. Rešu. Ginekologinji nisem še nič govorila o tem ker je naju nazadnje poslala k zdravnici s katero nisva imela dobre izkušnje, zato sem se odločila da naju naročim k dr. Rešu.
Sedaj pa me zanima ali morava iti po napotnico k ginekologinji ali lahko grem po napotnico k osebnemu zdravniku.

Zanima me tudi če ima katera izkušnje s prvim pregledom in kako poteka?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled pri Rešu
29.4.2010 13:47:43   
ninocka26
Za Reša sva midva rabila mojo napotnico, izdano s strani ginekologa (za prvi posvet), ter napotnico za moža, izdano s strani njegovega osebnega zdravnika (za spermiogram). Mož je najprej pri njemu opravil spermiogram. Spermiogram smo ponovno ponovili čez 1 mesec, nato so naju naročili na prvi posvet. Na tem posvetu je pregledal še mene (na ta posvet sem jaz prinesla mojo napotnico) ter nama razložil celoten potek postopka ter kakšne so čakalne vrste. Vrste pregledov in kaj bosta zvedela na prvem posvetu je tudi odvisno od tega kje je problem za neplodnost. Pri nama je pri možu, zato se z menoj niso kaj dosti ukvarjali. Če bo pri možu vse v redu potem se fokusirajo nate in te najprej pošljejo na različne preglede.
Če te zanima še kaj, kar vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2010 14:34:32   
Anonimen
Najlepše se ti zahvaljujem. Sepravi za prvi pregled nama zadostuje moja napotnica ki jo grem iskati k ginekologu. Drugače je problem pri možu slab spermiogram.

(odgovor članu ninocka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 15:05:04   
Anonimen
Če ti stara napotnica še velja, dvomim, da ti boš dobila novo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 15:31:52   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najlepše se ti zahvaljujem. Sepravi za prvi pregled nama zadostuje moja napotnica ki jo grem iskati k ginekologu. Drugače je problem pri možu slab spermiogram.

Ne. Vsaj pri nama NI zadostovala!! Jaz sem jo potrebovala od mojega osebnega ginekologa, moz pa od osebne zravnice! Ne dolgo nazaj. Na prvem posvetu sva bla januarja, napotnica pa velja eno leto. Napotnica pa NUJNO rabiva oba, drugace ne delajo postopka oz je samoplacljiv.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2010 15:34:28   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me tudi če ima katera izkušnje s prvim pregledom in kako poteka?

Pri nama ni blo drugih pregledov, razen mozevega spermiograma, ki ga nardijo ze na prvem posvetu! Da ze v startku izkljucijo moznost, ce je on krivec. Ampak jaz sem mela vse svoje izvide od prej kar sabo na prvi posvet, tako da je ze v startu vedel kaj je narobe pri nama. In vse kar je bilo na prvem pregledu je bil moj UZ in spermiogram pri mozu. In seveda razgovor in nadaljni napotki za postopek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2010 15:51:23   
ninocka26
Pri nama je bilo malo drugače, ker sva začela pri Rešu. Najprej je imel mož spermiogram (tukaj je imel svojo napotnico, ki je veljala 1 leto), nato sva pa imela midva skupaj prvi posvet, kjer sem še jaz prinesla svojo napotnico in sem imela pregled z UZ. Meni so razložili, da morava oba prinesti napotnice (pri nama so bile pač oddane časovno različno), za postopek se pa uporabi samo moja (postopek gre namreč iz tvojega zavarovanja). Glede na to, da vesta, da je problem pri možu, bo Reš verjetno najprej želel videti njegov spermiogram, tako, da kar imejta še napotnico za moža.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2010 19:33:28   
baguSka
no, jaz ko sem jih poklicala za datum, so mi kot PRVO povedali, da morava prinest vsak svojo napotnico.. in to je blo januarja. zdje verjetno ni dost drugace.

sicer pa se poklice tja sestre in bojo one povedale kaj se rabi in kaj se ne rabi.. user posted image sej so zato tam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2010 21:05:47   
ninocka26
Saj jaz tudi menim, da je potrebno prinesti napotnico za oba. Pri nama je pač tako naneslo, da ker je imel on že prej spermiogram, je že imel tam veljavno napotnico in zato ni potreboval še eno.
Tudi zdaj za MB sva oba na prvi posvet prinesla napotnico.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 10:31:02   
mausikaa
napotnico potrebuješ za oba, zate od osebnega ginekologa, za moža pa od splošnega zdravnika!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?