Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Meni se ne zdi toliko kao "problematično", če otrok ne bi znal kroga narisat.. Bolj mi je frustrirajoče, če ne bi hotla tam tega pokazat oz. sploh NIČ pokazat, če ne bo njen dan . Pa je potem čist vseeno, če je doma mali van Gogh, če tega tam ne pokaže . Mi bomo imeli ta pregled v aprilu... Hja, bomo videli .... Sicer pa krog zna lepo narisat, tudi glavo nariše in potem dol dve črti iz glave za telo in iz telesa na vsako stran roke. Tudi oči v glavi (manjše pobarvane kroge) in usta. Drugače pa predvsem rada barva - barva pa zelo lepo, čist je nora na to. Pozna vse barve, razen pri rjavi se malo zatakne. Pa štet zna do 20 (ok, od 11 do 20 izpusti dve številki)...Jaz mislim, da pri neki starosti otrok zna tisto, kar ga v tistem trenutku zanima... To pa ne pomeni, da kasneje v življenju ne bo znal risat, štet ali brat . Ja, potem je pa odvisno na kakšnega zdravnika naletiš. nekaterim je npr. jasno, da pač otrok včasih noče sodelovat, drugi pa zaženejo vik in krik. Jaz sem bila prepričana, da pri psihologinji ne bo sodeloval, pa me je tako presenetil, da nisem mogla verjet, ga je ful pohvalila. Se pa spomnim enega obiska v RA, ko je bil star par mesecev, in sicer smo hodili k famozni dr. Veličkovič, od katere bi človek pričakoval, da se skladno s svojimi bogatimi izkušnjami zaveda, da pač otrok kdaj noče sodelovat. No, v glavnem, tamalega je za rokice potegnila navzgor, glavica mu je pa zaostala zadaj. In je zagnala vik in krik, da to ni normalno itd. Bolj kot sem ji dopovedovala, da sva imela 2 meseca nazaj sistematskega in da je P preizkusila isto stvar in da je glavica sledila in da tudi doma to naredi brez problema, bolj je ona tupila svoje in me sploh ni hotela poslušat. No, saj naslednjič je bilo pa vse super in oh in sploh, še naslednjič je pa imela spet neke monologe in sem ji kar direkt vse povedala, prav razkurila sem se in od takrat dalje sva imeli super odnos.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 27.2.2012 13:55:35 >
|