Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled pred zanositvijo ? 24.4.2007 13:00:16
|
|
|
|
girly
|
ojla! če sicer redno hodiš na ginekološke preglede in niso ugotovili, da bi bilo karkoli narobe, ni potrebno iti na ginekološki pregled, preden se odločiš delat na . je pa priporočljivo, da začneš jemati folno kislino, se pravi tablete kot so npr. tifol, ker je potrebuješ med nosečnostjo veliko več, kot pa jo zaužiješ s hrano. pa veselo na delo lep dan girly
|
|
RE: Pregled pred zanositvijo ? 24.4.2007 14:18:48
|
|
|
|
baja*
|
Jaz tudi nisem šla - sem imela skoz sproti redne preglede. Če si jih tudi ti imela in če nimaš nobenih težav, ti ni potrebno it. Srečno!
|
|
|
|
RE: Pregled pred zanositvijo ? 24.4.2007 15:34:43
|
|
|
|
natasarobi
|
Pozdravljena! Jaz na pregled pred zanositvijo nisem šla, ker se mi ni zdelo potrebno Hodila sem na redne preglede in to je bilo to. Po prvi umetni prekinitvi sem šla na pregled in mi je ginekologinja rekla, da ni nobenih težav, da ne bi mogla imeti veliko zdravih otrok. Žal sem predkratkim šla ponovno čez isto stvar, tako, da glede na težave, ki sem jih imela bom drugič vseeno šla prej na kakšen ekstra pregled (če seveda obstaja).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?