|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled na dan poroda
22.4.2006 8:14:13   
mojca75
Teoretično vprašanje, ki mi je zdele padlo na pamet (ja ja rana ura...)

Ali katera ve, če grem lahko na dan poroda (v primeru da se do takrat dete ne bo odločilo privekat na svet) na pregled v Postojno - ker mislim tam rodit al ne? Oz al moram v LJ ker sem iz LJ in potem če rečejo da sem za rodit, rečem, OK "hvala za sodelovanje" ampak zdej grem pa jaz v Postojno!

A ima katera ki je že rodila kako tako izkušnjo?

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled na dan poroda
22.4.2006 8:41:31   
Anonimen
js mam čist tako izkušnjo samo ne s postojno ampak z jesenicami. sem pa iz kranja. v prvo sem bla 2 dni že čez rok ko so me v kranju že v tretjo poslal na amnio. pa sem raj poklicala na jesenice pa rekla sa sem čez rok pa če lahko pridem k njim na pregled ker mislm pri njih rodit pa so rekl seveda in sem šla in pol tut po pregledu tm rodila z umetnimi in ea user posted image
zdej v drugo grem pa v ponedeljek spet po istem scenariju na jesenice čeprov sem še pred rokom, pa bomo vidl kva bojo povedal.
ti kr v postojno poklič pa reč da bi pršla k njim na pregled

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2006 9:33:32   
Barbs
Lahko greš v katerokoli porodnišnico na področju RS in povsod te morajo brez vprašanja sprejet in obravnavat - sem ravno včeraj brala članek na to temo.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2006 20:36:48   
Naja31
Ne,ne, gres lahko rodit kamor zelis.

Ampak meni je moja G rekla, da do 5 dni cez PDP  hodim k njej na preglede, sele potem v porodnisnico.
Sem pa rodila 1 dan pred PDP. tako da tega nisem preskusila.

Ena moja prijateljica je 4x hodila v PO, ker je hotela tam rodit in so jo vsakic domov poslali, da se še nič ne dogaja, potem je pa 10 dni cez rok sla v LJ in rekla, da ima tega dovolj. Pa je potem rodila v LJ.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2006 2:59:22   
Margareta
Meni je moja ginekologinja razložila takole. Če bom rodila v Ljubljani, potem grem teden dni čez rok v Ljubljansko porodnišnico na pregled (ker ginekologi vodijo nosečnost do 41 tedna). V primeru, da želim roditi v Postojni, grem lahko na pregled že 3 dni čez PDP. Menda vsaka porodnišnica deluje drugače. Jaz sem izbrala Ljubljansko in sem res čez en teden (ki se je meni zdel dolg kot jara kača) prišla na pregled v Ljubljansko.

Je pa res, kar je napisala že predhodnica, sprejeti te morajo baje povsod.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!