|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled 3 leta - Žalec
1.6.2012 7:42:33   
mojmalek
Dobili smo vabilo za sistematski pregled pri 3 letih. Pregled vsebuje pediatra, psihologa in zobozdravnika v enem dnevu. Zanima me, kako so vaši otroci vse to opravili? Koliko časa traja, da opraviš vse troje? Verjetno celo dopoldne. A ni to mal prehudo za en dan? Pa zanimam me kakšna je ta psihologinja v Žalcu? A je vredu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled 3 leta - Žalec
1.6.2012 8:09:49   
gita10
ko vse to opraviš, pelješ otroka k psihologu, kjer ti otrok od nervoze in lakote .... ne deluje več čist svoj. In potem ti zahtevaj tako kot sem jaz še en pregled pri psihologinji. Ker moj enostavno ni želel ve sodelovati.

(odgovor članu mojmalek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregled 3 leta - Žalec
1.6.2012 20:43:33   
kajalin*
Midve hodiva na Polzelo, in sploh ni bilo hudo, verjetno se pa ne razlikuje tok hudo...Je pa odvisno od otroka, naša  ni pri nobeni sistematiki kazala nikakršne nervoze in utrujenosti, in tudi meni ni predstavljalo to nikakršnega naporauser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?