|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preeklampsija v nosečnosti
15.6.2007 22:00:05   
anejk
V prvi nosečnosti sem v 30. tem tednu zbolela za preeklampsijo ( visok krvni pritisk ) zaradi katere so mi v 33.- tem tednu naredili urgentni carski rez. Zanima me , če ima katera podobne izkusnje in, ce mi lahko svetuje kako je s tem v drugi nosečnosti. Se lahko ponovi?? Z možem bi rada imela še enega otroka pa naju je malo strah ker sma v prvi nosečnosti bila oba z otrokom v smrtni nevarnosti!

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preeklampsija v nosečnosti
15.6.2007 22:52:46   
lutka
Tudi jaz sem imala v prvi nosečnosti preeklampsijo. Moj G. mi je dal napotnico za carski rez pa mi ga niso naredili. Porod je bil full težek, saj sem imela pritiska 195 - 160  in sem morala v bistvu rojevat počasi, ko pa  po 8 urah še vedno nisem rodila so mi hoteli naredit carski rez je bilo pa prepozno saj je bila punčka vkleščena. No v glavnem zdaj je zdrava, čeprav ji leva ledvica dela samo 17% , vedndar mi zatrjujejo, da to ni od tega ko je bila tri ure vkleščena .

Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z user posted image user posted image , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov user posted image user posted image .

Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu anejk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 12:09:51   
darinkan
IZVIRNO SPOROČILO: lutka

Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z user posted image user posted image , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov user posted image user posted image .

Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme.

lp

Tudi pri meni je bilo tako. V drugo vse v redu, le da sem zaradi prve nosečnosti bila nekoliko več pod kontrolo.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 21:49:33   
anejk
Hvala za spodbudo, ki ste mi jo dali, zdaj sem bom spet lazje odločala. Upam, da bo v drugo res vse v redu in bom donosila zdravega user posted image .

(odgovor članu darinkan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?