Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preeklampsija v nosečnosti 15.6.2007 22:52:46
|
|
|
|
lutka
|
Tudi jaz sem imala v prvi nosečnosti preeklampsijo. Moj G. mi je dal napotnico za carski rez pa mi ga niso naredili. Porod je bil full težek, saj sem imela pritiska 195 - 160 in sem morala v bistvu rojevat počasi, ko pa po 8 urah še vedno nisem rodila so mi hoteli naredit carski rez je bilo pa prepozno saj je bila punčka vkleščena. No v glavnem zdaj je zdrava, čeprav ji leva ledvica dela samo 17% , vedndar mi zatrjujejo, da to ni od tega ko je bila tri ure vkleščena . Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov . Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme. lp
|
|
RE: Preeklampsija v nosečnosti 16.6.2007 12:09:51
|
|
|
|
darinkan
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov . Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme. lp Tudi pri meni je bilo tako. V drugo vse v redu, le da sem zaradi prve nosečnosti bila nekoliko več pod kontrolo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?