Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preeklampsija v nosečnosti 15.6.2007 22:52:46
|
|
|
|
lutka
|
Tudi jaz sem imala v prvi nosečnosti preeklampsijo. Moj G. mi je dal napotnico za carski rez pa mi ga niso naredili. Porod je bil full težek, saj sem imela pritiska 195 - 160 in sem morala v bistvu rojevat počasi, ko pa po 8 urah še vedno nisem rodila so mi hoteli naredit carski rez je bilo pa prepozno saj je bila punčka vkleščena. No v glavnem zdaj je zdrava, čeprav ji leva ledvica dela samo 17% , vedndar mi zatrjujejo, da to ni od tega ko je bila tri ure vkleščena . Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov . Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme. lp
|
|
RE: Preeklampsija v nosečnosti 16.6.2007 12:09:51
|
|
|
|
darinkan
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Moram pa ti povedat, da je bila pa druga nosečnost popolnoma druga pesem. Bila sem noseča z , pritisk vse skozi normalen, prej nizek kot visok, beljakovine v urinu v mejah normale, skratka nobenih problemov . Tako da ni rečeno , da boš tudi v drugi nosečnosti imela te probleme. lp Tudi pri meni je bilo tako. V drugo vse v redu, le da sem zaradi prve nosečnosti bila nekoliko več pod kontrolo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?