|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predolgo čakanje
12.7.2005 16:52:22   
Taja84
No hvala kolegici da mi je povedala za ta forum...

Tudi jaz se s fantom trudim da bi zanosila ampak ni in ni nič. Že 3 mesece nisem dobila m, teste sem delala in tudi nekaj dni nazaj sem naredila test in spet ni nič.
Poskusila sem se naročiti pri ginekologu ampak sestra me je vprašala kaj je narobe pa sem ji povedala da že 3 mesece nimam m in da test pokaže negativno pa mi je odgovorila sej je to normalno...

Mislim halo...Ali je imela kakšna od vas tak problem da tako dolgo ni imela m?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Predolgo čakanje
12.7.2005 16:58:30   
tinkatonka
Če mene vprašaš to ni normalno, da že 3 mesece nimaš M. Jaz bi se na tvojem mestu naročila na pregled pa tam povedala kaj ne štima. Ker mislim da je pametno da ti menstruacijo sprožijo!

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Predolgo čakanje
12.7.2005 18:05:36   
Anitka
Tudi za moje pojme to ni normalno in bi se na tvojem mestu kar na en pregeld naročila. A pa si imela do sedaj urejene cikluse?

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Predolgo čakanje
12.7.2005 18:14:14   
gaja*
Jaz je nisem imela 2 m, pa so mi jo sprožli s tabletami primolut nor... Pa to ni normalno, halo!?!
Dej naredi nekaj, čimprej!

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Predolgo čakanje
12.7.2005 19:29:44   
Taja84
Sej sem klicala pa me sestra ni hotela naročiti ker baje je to normalno...Bom kar tam šla pa menjala ginekologa...v skrajni sili če me ne bo sprejel.

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Predolgo čakanje
12.7.2005 19:31:13   
lenika
Kako redne cikluse si imela prej? Si jemala kontracepcijske tabletke?

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Predolgo čakanje
12.7.2005 19:35:51   
Pia73
Jaz bi vztrajala na pregledu. Sestra pa se naj v rit zaleti, sigurno ni imela nikoli s tem problemov. Ti kar vztrajaj sploh, če si želiš zanosit.

Pa srečno! :rozica:

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Predolgo čakanje
12.7.2005 19:38:41   
Taja84
Ja prej sem imela redne cikluse jemala sem tablete femoden.

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Predolgo čakanje
12.7.2005 19:52:17   
Anitka
A je zdaj to prvi ciklus po prenehanju femodena pri tebi?

Sicer pa se ti kar naroči pri G, sestra ti pa nima kaj nasvetov dajat. Pokliči še enkrat in reci, da je nujno ali pa zamenjaj G.

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Predolgo čakanje
12.7.2005 20:15:49   
lenika
Meni je G rekla, da ti po jemanju KT menstruacija večkrat zaostaja, vendar, če je zaostanek več kot 60 dni ti jo sprožijo s tableti.

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Predolgo čakanje
12.7.2005 20:16:46   
lenika
Mislila sem, če je ciklus daljši od 60 dni.:ups:

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Predolgo čakanje
13.7.2005 16:58:45   
Taja84
Ne ni 1 ciklus po prenehanju tablet vmes sem imela 4 cikluse redne pol pa je končalo...

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Predolgo čakanje
13.7.2005 17:06:41   
lenika
Jaz sem tudi imela 3 redne cikluse, potem pa so se zavlekli, ampak največ do 42. dne.

(odgovor članu Taja84)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.