Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 14:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte me prepričat, naj začnemo graditi. Imava že načrt, parcelo, urejeno lokacijsko... v glavnem samo graditi morava začeti. Pa se nama nekak ne mudi, saj enostavno nimava časa za zidanje, za košnjo trave in urejanje vrta, za pucanje bajte, za razne stvari, za katere ti v stanovanju ni treba skrbeti. Oba imava službe, ki zajtevajo skoraj cel dan...in potem enostavno ne vidim, da bi še vse to zmogla. Po drugi strani si pa ful želim imeti najino sanjsko hišo, imeti nekaj svojega, da se ne bomo gužvali v stanovanju, da se bodo otroci lahko igrali na vrtu, da bomo lahko prirejali piknike, da bom lahko imela posajene maline in borovnice, ...
|
|
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 14:42:36
|
|
|
|
ANOIMEN
|
< Sporočilo je popravil pikec0 -- 9.3.2007 15:13:15 >
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 14:54:46
|
|
|
|
pikica123
|
Hm, zanimivo. Jst bi na tvojem mestu, če nimaš toloki časa za vrt namesto sadja in takih zadev, ki zahtevajo čas, rajš posadila kšne nezahtevne grmičke in podobno. Jaz živim v hiši, pa nimam res nobenga posebnega dela z vrtom, razen poleti ko vsak teden kosimo travo, pa jeseni ko je listje mormo grabit. Nimam pa nobenega sadja, ampak bol listnata in iglasta drevesa manjše rasti.
|
|
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 14:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ampak jaz si to želim, ker sem kot otrok komaj čakala, kdaj bo kateri sadež zrel, da smo se lahko zapodili ali v ribez ali na češnjo...in to bi rada dala tudi mojim otrokom.
|
|
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 15:16:46
|
|
|
|
bamby
|
Sezidaj hišo in najemi vrtnarja, če vama ne bo uspevalo urejati. Volk sit in koza cela !
|
|
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 15:31:07
|
|
|
|
mika
|
Po drugi strani si pa ful želim imeti najino sanjsko hišo, imeti nekaj svojega, da se ne bomo gužvali v stanovanju, da se bodo otroci lahko igrali na vrtu, da bomo lahko prirejali piknike, da bom lahko imela posajene maline in borovnice, ... a niso to dovolj tehtni razlogi . mi smo pred let živeli v bloku in lahko rečem le, hvala bogu, da smo imeli možnost zgradit svojo hišo. živeli smo v stolpnici in ne morem pozabit smradu na hodniku, ko so se v času kosila zmešale vonjave iz stanovanj .
|
|
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 20:20:24
|
|
|
|
Blejka26
|
tudi jaz ti svetujem da raje zidajta sploh če imata to možnost.Nekoč ti bo pasalo,da boš imela kakšen vrtiček boš videla!!!sploh pa otroci se bodo igrali zunaj...
|
|
RE: Prednosti hiše & stanovanja 9.3.2007 21:46:53
|
|
|
|
triša
|
Zakaj bi pa sama zidala, pa saj maš miljon zidarskih majstrov, da ti postavijo tvojo sanjsko hišico. Pa si nerabiš nič mazat rok, samo čekiraš, če ok delajo. Tako bomo mi naredil (bovo vzeli kar montažo), pa manjšo parcelico potegneš dvakrat s koso in fertik.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?