|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predmenstruacijska krvavitev ali izcedek
10.12.2006 21:47:43   
taček
Punce ali je katera že slišala za to?

To sem našla med brskanjem po drugem forumu:
PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK
Nastane nekaj dni (največ 10) pred začetkom prave menstruacije. Krvavitev je šibka, lahko je samo izcedek inje posledica nizke ravni progesterona ( insuficienca corpusa luteuma ). Ženske s to motnjo ne morejo ali težje zanosijo.

Nepravilnost zdravimo z dodajanjem progesterona ali umetno narejenih hormonov, ki imajo progesteronski učinek, v drugi polovici ciklusa.
Ker jst namreč imam to user posted image in sedaj me je strah kaj bouser posted image !
LP

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 11.12.2006 22:26:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK
11.12.2006 15:33:27   
andreja2000
Tudi sama sem imela omenjene težave.Moj G mi je predpisal klomifen,ker več kot leto nisem zanosila.Vprašala sem,ali ne bi bilo dobro jemati tudi dabroston v drugem delu ciklusa.Rekel je,da bo to gotovo uredil klomifen-za spodbujanje o.V kolikor pa izcedek ne bo izginil,bova dodala še dabroston.Izcedka sedaj ni,ne vem pa kako bo naprej ,saj imam ta mesec zadnjo škatlico teh tablet,morda pa dobim sedaj dabroston.

Če imaš take izcedke,je že prav,da to poveš svojemu G,ki ti bo predpisal dabroston ali kake slične tabletke.
Tudi,ko sem Pušenjaka vrašala o teh izcedkih,je predlagal podporo v drugem delu ciklua.

Žalim,da vse urediš kot mora it in čim prej user posted image
srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 19:56:59   
taček
Hvala za odgovor, sem mislila, da sem edina, ki imam to težavo!

No klomifen bom začela jesti naslednji mesec, za to težavo, pa bom omenila moji g. , ko bom šla na uz!

LP Suzana

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 20:03:25   
Sulfinija
Taček!

Jaz mam izcedk kaki dan pred M,drugače pa nič.Jaz sem ga imela v drugem delu ciklusa ko sem jemala zaščitne tabletke za IVF,ko pa mam naraven ciklus pa mam izcedek le dan ali dva pol pa se oreng vlije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2006 16:52:32   
taček
Pri meni je pa včasih kakšen teden pred user posted image izcedek, šele potem pa je normalna! Tko da jst upam, da to res ne pomeni večje težave, zato, ker komaj čakam, da bomuser posted image !

LP Suzana 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2006 18:29:15   
andreja2000
taček
a si svoje težave povedala svojemu G,če nisi,mislim,da bi bilo dobro,ko bi zdravniku to omenila,še posebno,ker želiš zanositi.
Meni je žal,da tega svojemu nisem oenila že prej,bi mi morda že prej predpisal kakšne tabletke.No,sedaj teče četrti mesec odkar imam tablete-noseča še nisem,na otročku pa poizkušava 19 mesec.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2006 20:00:28   
taček
A to morm povedat mojemu osebnemu ginekologu ali tisti ginekologinji, ki me zdravi za neplodnost?
Ker če morm moji ginekologinji za neplodnost, potem morm počakat, da grem na iui! Ali misliš, da bi ji morala prej povedati?

LP Suzana

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 17:58:35   
andreja2000
ja,mislim,da ne bi bilo nič odveč,če to poveš katerikoli G.Potam pa ti bodo že povedali kako in kaj in tudi ugotovil čemu so izcedki,vsekakor bodo vedeli kako ravnat ,če je potrebno jemati  kake tabletke ali ne.

Lahko pa tudi malo Pušenjaka vprašaš,kaj on misli.
Lep večer ti želim,pa javi,ko boš kaj izvedela.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2006 18:18:53   
taček
Kdo pa je ta Pušenjak in kako ga lahko vprašam? (upam, da moje vprašanje ne zgleda neumno)

LP Suzana

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2006 23:22:29   
pot
Na med.over.net ima forum, kjer ti odgovori na tvoje vprašanje. Največkrat že isti dan. Kolikor utegne.
Veliko sreče.

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?