Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 11.12.2006 15:33:27
|
|
|
|
andreja2000
|
Tudi sama sem imela omenjene težave.Moj G mi je predpisal klomifen,ker več kot leto nisem zanosila.Vprašala sem,ali ne bi bilo dobro jemati tudi dabroston v drugem delu ciklusa.Rekel je,da bo to gotovo uredil klomifen-za spodbujanje o.V kolikor pa izcedek ne bo izginil,bova dodala še dabroston.Izcedka sedaj ni,ne vem pa kako bo naprej ,saj imam ta mesec zadnjo škatlico teh tablet,morda pa dobim sedaj dabroston. Če imaš take izcedke,je že prav,da to poveš svojemu G,ki ti bo predpisal dabroston ali kake slične tabletke. Tudi,ko sem Pušenjaka vrašala o teh izcedkih,je predlagal podporo v drugem delu ciklua. Žalim,da vse urediš kot mora it in čim prej srečno
|
|
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 11.12.2006 19:56:59
|
|
|
|
taček
|
Hvala za odgovor, sem mislila, da sem edina, ki imam to težavo! No klomifen bom začela jesti naslednji mesec, za to težavo, pa bom omenila moji g. , ko bom šla na uz! LP Suzana
|
|
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 11.12.2006 20:03:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Taček! Jaz mam izcedk kaki dan pred M,drugače pa nič.Jaz sem ga imela v drugem delu ciklusa ko sem jemala zaščitne tabletke za IVF,ko pa mam naraven ciklus pa mam izcedek le dan ali dva pol pa se oreng vlije. LP Mojca
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 12.12.2006 16:52:32
|
|
|
|
taček
|
Pri meni je pa včasih kakšen teden pred izcedek, šele potem pa je normalna! Tko da jst upam, da to res ne pomeni večje težave, zato, ker komaj čakam, da bom ! LP Suzana
|
|
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 12.12.2006 18:29:15
|
|
|
|
andreja2000
|
taček a si svoje težave povedala svojemu G,če nisi,mislim,da bi bilo dobro,ko bi zdravniku to omenila,še posebno,ker želiš zanositi. Meni je žal,da tega svojemu nisem oenila že prej,bi mi morda že prej predpisal kakšne tabletke.No,sedaj teče četrti mesec odkar imam tablete-noseča še nisem,na otročku pa poizkušava 19 mesec.
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 12.12.2006 20:00:28
|
|
|
|
taček
|
A to morm povedat mojemu osebnemu ginekologu ali tisti ginekologinji, ki me zdravi za neplodnost? Ker če morm moji ginekologinji za neplodnost, potem morm počakat, da grem na iui! Ali misliš, da bi ji morala prej povedati? LP Suzana
|
|
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 13.12.2006 17:58:35
|
|
|
|
andreja2000
|
ja,mislim,da ne bi bilo nič odveč,če to poveš katerikoli G.Potam pa ti bodo že povedali kako in kaj in tudi ugotovil čemu so izcedki,vsekakor bodo vedeli kako ravnat ,če je potrebno jemati kake tabletke ali ne. Lahko pa tudi malo Pušenjaka vprašaš,kaj on misli. Lep večer ti želim,pa javi,ko boš kaj izvedela.
|
|
RE: PREDMENSTRUACIJSKA KRVAVITEV ALI IZCEDEK 13.12.2006 18:18:53
|
|
|
|
taček
|
Kdo pa je ta Pušenjak in kako ga lahko vprašam? (upam, da moje vprašanje ne zgleda neumno) LP Suzana
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?