Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 17.1.2008 21:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so za v kopalnico full všeč shaggyji. Veliko izbiro vseh dimenzij in živih barv imajo v Rutarju in v Lesnini. V Veletekstilu pa je zelo slaba kvaliteta le-teh... Cena pa nekje iste vsepovsod.
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 17.1.2008 21:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Meni so za v kopalnico full všeč shaggyji. Kaj pa je to, shaggy?
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 17.1.2008 21:44:53
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa je to, shaggy? Full čupava preproga .
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 18.1.2008 7:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič to je to: Meni je tolk fajn, ker se pri naših nič gor ne pozna.. So pa mehke in prijetne.
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 18.1.2008 8:01:22
|
|
|
|
orhideja75
|
pa vsa umazanija se notri nabira. in kako se tale šagi potem opere? a ga daš v stroj?
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 18.1.2008 9:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Preproge ima Lesnina Levec sedaj neke rožice (jaz sem mahnjena na rožice), ampak meni se zdi ful drago to. Jaz imam neke Ikeine...... Koš za perilo: svoj čas je imel Mercator Center luštne skrinje in koše za perilo. Pletene, ven pa je gledalo blago, na katerem so prišite rožice. Drugače pa imajo v tisti Indijski trgovini nekaj pletenih košar (Sariko se mi zdi......tam blizu Puccinija) Ali pa če greš od sodišča proti Zvezdi je na desni ena trgovina, kjer imajo take luštne stvari....dekorativne.
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 18.1.2008 10:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
So kao "antisatični" . V pralni stroj ga niti pod razno ne spraviš... Je to kar konkretna preproga... Imajo pa tudi tanjše... Saj pravim gor se nič ne pozna... Sem ga pa zadnjič po dolgem času malce stresla in je šlo kar lepo dol. Smetk mislim... se nabere... Prati mi ga pa ne bo treba... Sem pa imela pred tem eneg poceni iz Bauhausa, kao tudi shaggyja (kosmatinca) in je bil totalen drek... Tako, da so tudi med temi zadevami kar razlike... Pa saj preprog navadno tudi ne pereš, ali pač... Za moje pojme je materijal zelo, zelo pomemben pri tepihih... Sem pred časom kupila enega volnenega v natur barvi v Ikei. Mislim, res škoda, da nisem imela več računa, ker bi ga peljala nazaj... Se pozna gor vse, ampak res vse... tako, da sem drugače še vedno fanica perzijskih nainov, ti me do sedaj še niso razočarali, pa imam najstarejše že več kot 10 let, nekaj iz Ikee, nekaj iz Lesnine, sedaj pa 2 iz e_baya.
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 18.1.2008 23:24:43
|
|
|
|
Meggi
|
No., men so tile zgorni mal preveč plastični. Bi rajš bolj bombažne. Sn ga najdla dons dokaj primernega .. sam rabim še koš za perilo. Ene bele poslikane so zanjič imeli v MC. Sam jih je zmanjkal. Mi je pa plastika tud skor grda. Čeprav najlažje prenaša vlago.
|
|
|
|
RE: Predlogi :Koš za perilo, preproge 19.1.2008 22:52:41
|
|
|
|
študentka Mici
|
Res plastika ni tako lepa, kot kaj drugega, sam je pa tko, da če imaš veliko perila, ga boš v kak koš iz tekstila bolj težko spravla. Tisti pleteni koši, ki imajo notri blago pa tudi kmalu začnejo smrdet.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?