rija
|
Rožica enako....bila vsaj 50x gori solo ali s partnerjem, letos pa prvič 3 dni z mulčkom.... Torej mi smo se peljali z ladjo po Donavi, se ustavili na Margit sziget šli v park, se tam igrali....btw. tale park je čisto ameriški...vsi nekaj telovadijo, ležijo na dekah, športajo....mali Central park.... Potem smo šli v živalski vrt, v park ob tem vrtu, se sprehajali ob Donavi, lahko greš v lunapark ali cirkus, vse to je na enem mestu, vendar je moj mulči še premajhen za lunapark...mislim, da je od 4 let naprej....potem imaš en dober muzej prometa, akvarij v nakupovalnem centru Pamplona...ni pa nam zneslo iti se kopat v kakšno znamenito kopališče....smo imeli v mislil nobel Gellert, ki je ravno čez most od tega hotela Zara.....prav tako je krasno mestno kopališče, ki je ob živalskem vrtu....Moj mulči se je "skopal" med kosilom, ki smo ga imeli malo ven iz BP in kjer je neko rečno kopališče...to pa ne vem kako se reče, ker so nas peljali, ampak je tudi krasno.... Potem smo šli še na večerjo na jezero, kjer je gostilna direkt na vodi okrog pa en kup rac, ki jih je mali cel večer s pridom futral... No, to smo mi na kratko....aja, pa šli smo si ogledat pokrito mestno tržnico, fantazija......ki je tudi 100 m od hotela....pa cela Vaci ulica je krasna.... Vsi smo prav noro uživali in komaj čakamo, da ponovimo.