|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pred porodom
25.10.2004 10:13:04   
Marjetka K.
Le še 4 dni imam do termina. Detece me že močno pritiska navzdol, pojavili so se mi srbeči mozoljčki na trebuhu, boli me križ. Nosečnost sem prenašala brez težav, sedaj na koncu pa me res že muči. Ponoči najmanj 3x hodim na WC. Kakšne so vaše izkušnje pred porodom in
ali bom še dolgo čakala?
Lp vsem!9nebesa:)-:love::miska::muca::nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pred porodom
25.10.2004 10:50:44   
VALENTY
Detece se pripravlja na odhod iz trebuščka.Mene je zelo matral na konc,povrhu vsega pa sem postala full štorasta.Tudi meni je zelo pritiskal navzdol in križ zelo bolel,rodila pa sem tri dni pred rokom in na polno luno.
Upam,da bo kmalu vse za tabo in bosta v prihodnje se že cartala.9nebesa:duda:

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pred porodom
25.10.2004 11:08:18   
kimi
Tudi jaz držim pesti da boš v rokah kmalu držala zdravega:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pred porodom
25.10.2004 11:11:22   
frutka_
Na dan poroda sem se počutila SUPER.Ko pa sem na pregledu zvedela, da sem že odprta 2cm in da bom ostala noter sem bla pa še srečnejša...hihihi! Sicer pa me je res tiščalo lulat nenhno, bila sem utrujena in malo sem začela otekati. Ne skrbi, kmalu boš ga držala v rokah. Je pa itak pri vsaki drugače.Kje boš rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pred porodom
25.10.2004 12:12:12   
Marjetka K.
Res se že veselim, rodila pa bom v MB. Hvala za odgovore!:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pred porodom
25.10.2004 13:29:55   
Blink1
Jaz sem hodila ponoči kar naprej na stranišče...

Drugih znakov pa nisem imela...sem kar 13 dni dalje čakala na bebo:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pred porodom
25.10.2004 14:07:29   
niki5
imamo jasnovidko ribico, mogoče bo pa ona vedela :)

drugače pa sem jaz imela že kakšne 10 dni (če ne več) ''znake'' in sem upala da bo kaj, potem je pa kar samo od sebe prišlo

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pred porodom
25.10.2004 14:14:47   
TARA in MAJ
:kuza::kuza:želim ti zdravega in srčkanega:duda:in da bi čimlepše rodila pa sporoči.:angel::kuza:S:kuza:R:kuza:E:kuza:Č:kuza:N:kuza:O:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pred porodom
25.10.2004 14:50:27   
Anonimen
:bravo:9nebesa:)-:duda:Že trka na vrata,da se mu odprejo in da pokuka na ta svet.VSO SREČO;PRI PORAJANJU TVOJEGA SONČKA TI ŽELIM:bravo::bravo::bravo::angel::)-:bravo:9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pred porodom
26.10.2004 9:20:46   
sebtan
veš meni se tudi to dogaja, pa vse me tišči in skozi lulam in tudi jaz mam srbeče mozolčke po trebuhu, ki do sedaj nisem imela, pa tako lepo mažem in pazim na kožo...ampak jaz imam trmin čez dober mesec!!!!!!!!!!ah, ne vem, pa nič do sedaj me ni mučlo, teh zadnih par dni pa je vse takooooo tečno, upam da ne bom lih tolko prej rodila, pravijo da dete rojeno z osmimi meseci ni lih zdravo (zaradi pljučk, ki se še razvijajo).
Ima kira kaj več izkušenj o tem??

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pred porodom
26.10.2004 13:43:27   
saba01
pozdravljena bodoča mamica.

veš tudi jaz sem že komaj čakala na ta veseli trenutek.tudi sama sem bula ponoči več na wc-ju,kot v postelji,in križ,ta me je tudi močno bolel.zadnji dan pred porodom sem jedla tako,kot ,če bi zadnjič.zvečer pa skoraj nič spala.zbudil me je popadek.ampak meni se ni mudilo,tako,da sem v bolnico prišla že 6cm.odprta.a,se je vse krasno končalo.povila sem že drugo deklico.

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
VELIKO SREČE

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pred porodom
26.10.2004 20:05:03   
NinaŠ
Jaz sem se zadnje dni počutila čisto "normalno", le lulala sem neštetokrat, sploh če se je Anže kaj pretegoval ali skakal ko mi je še bolj pritiskal na mehur in niti pod razno nisem mislila da me bo prehitelo (5 dni pred rokom). Tisto srečno nedeljo sem se dopoldne še sprehajala, šla s prijateljicami na kavo; popoldne po kosilu pa mi je začela odtekati voda in smo šli... pol desetih zvečer pa sem že pestovala Anžeta. LP

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?