Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 11:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
me je tako ganilo napisano Ohrani lepe spomine na babico in pripoveduj hčerkici o njej.
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 11:59:27
|
|
|
|
NATAŠI
|
res si lepo napisala ... in se pridružujem mnenju amšolinke
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 12:13:14
|
|
|
|
Nacka
|
Kako lepo ... Sem podoživela svojo ljubezen do babice. Tudi nje ni že leto in pol. Umrla je 10 dni po spočetju mojega sinčka (kot bi se zmenjala - takrat sem res začela verjeti v neke nadnaravne energije????). Dolgo me je nagovarjala, naj imam že končno otroke, ko pa sem zanosila, je umrla in ji nism mogla povedati, da sem noseča...
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 16:07:28
|
|
|
|
benika
|
Lepo napisano shorty...moje babice ni že 4 leta in tudi meni je bila kot druga mama. Prav tako je imela raka in si je zelo želela dočakat pravnuka. Celo tako zelo, da je umrla v prepričanju, da sem noseča Zate shorty pa
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 16:29:41
|
|
|
|
KBM
|
Lepo napisano
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 22.5.2008 22:29:56
|
|
|
|
Naja30
|
Zelo lepo si to napisala, shorty. Lepo je, da tako čutiš v srčku do svoje babice.
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 23.5.2008 8:44:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Punce hvala za podporo včeraj priznam me je hudo zvilo kar nekako za mano je vse prišlo kot da še nisem imela časa da si v glavi razložim in razjasnim. No saj moja babica je zame vedela da sem noseča en dan po pogrebu pa je tudi bratranec zvedel da bo očka, zanj žal ni vedela.... hvala
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 23.5.2008 10:04:14
|
|
|
|
mojamura
|
tvoj post me je pripeljal tudi do razmišljanja....samo smo prav na 22.5. pred 10-imi leti pokopali mojo babico. ta datum sem si zapomila predvsem zato, ker je moj sin rojen istega dne. na babičinem pogrebu je bil star eno leto .... spomnim se kako smo ji za god, bilo ji je ime Katarina prišli pet v bolnišnico z zborom (hvala bogu so nam dovolili) bila je presrečna.... draga mati (tako sem jo klicala) počivaj v miru in pazi name ter vse tvoje drage
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 24.5.2008 19:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
shorty, segla si mi naravnost v srce..jst sem v pondeljek izgubila dedka.... Še predobro vem kako jo pogrešaš
|
|
|
|
RE: Pred dvemi leti je odšla 25.5.2008 11:19:55
|
|
|
|
Shorty_
|
poopsika sožalje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?