Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Predčasno odtekanje plodovnice? 23.7.2011 22:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni, sem na koncu 26. tedna in že prejšnji teden se mi je začelo dogajati to, da mi po tistem, ko grem na malo potrebo in ko sem že oblečena in se vstanem od školjke, steče nekaj ven iz nožnice. Količine ni veliko, je pa ravno toliko, da moram uporabljat dnevne vložke, saj bi mi drugače verjetno premočilo do hlač.. Najprej sem mislila, da je to samo nek gost izcedek, ampak sem potem videla, da je to v bistvu tekočina, ki je takšne motne barve (ni ravno prozorna in ni ravno bela).. To se mi ne dogaja po vsakem lulanju, ampak samo nekajkrat na dan po mali potrebi. Mislite, da lahko gre za predčasno odtekanje plodovnice, ali za kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Predčasno odtekanje plodovnice? 23.7.2011 22:40:51
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Samo ginekolog ti lahko potrdi kaj je. Drugače pa imam iste težave, vendar jaz vem, da mi uhaja voda, ker imam oslabljene mišice še od 1 poroda. Keglave vaje pa bo bolje.
|
|
|
|
RE: Predčasno odtekanje plodovnice? 23.7.2011 22:59:45
|
|
|
|
Erdbeere
|
po mojem plodovnica ni, ker plodovnica je brez barve in vonja, tole pa praviš da je motne barve (ni ravno prozorna in ni ravno bela) Verjetno je le premalo izpraznjen mehur in ko vstaneš ti plod pritsne nanj in se zgodi....vseeno pa naslednjič vprašaj ginekologinjo.
|
|
|
|
RE: Predčasno odtekanje plodovnice? 24.7.2011 10:08:00
|
|
|
|
Najaa
|
Pejdi do G, da pogleda za ziher, sam verjetno ni plodovnica. V drugi polovici nos. mišice malo oslabijo in ti po lulanju še malo urin ven teče. To je čisto normalno. Je pa fajn, če delaš keglove vaje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?