Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 29.11.2006 19:50:23
|
|
|
|
cicido
|
Prvic sem imela splav v 14 tednu, v drugo sem ves cas krvavela in rodila v 26 tednu. Ginekolog mi je rekel, da je 90%, da se mi v tretje zgodi isto, rodim nedonosencka. V tretje pa so mi v 12 t. naredili cerklazo, na koncu pa so mi porod mortali sproziti. Tako, da nikoli ne ves. Vprasaj, ce ti pride tale cerklaza kaj v postev. Sicer meni ni bila prijetna, ves cas sem cutila neke pritiske, otrdevanje trebuha in par mesecev prej tudi popadke. Pa vendar, bolje malo potrpeti, v korist otrocka.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 29.11.2006 21:15:01
|
|
|
|
anajmad
|
Prvič v 34 T,drugič v 24T in tretjič v 26 T. Četrič pa si ne upam.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2006 21:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2006 21:35:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2006 21:37:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 29.11.2006 21:39:35
|
|
|
|
thasa
|
Prvič v 24 tednu in drugič v 28 tednu.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 9.12.2006 16:46:03
|
|
|
|
TinaM
|
Prvič v 34. tednu, drugič v 36. tednu ... Prvič ful težav zaradi nedonošenosti, drugič samo malo bolj zaspan in len dojenček. Tudi moja ginekologinja je sumila, da bo tudi drugič prekmalu in je imela prav.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 17.12.2006 17:22:01
|
|
|
|
* Mateja *
|
Prvič je bilo zelo prezgodaj, tako da si ne upamo provat ponovno, vsaj še nekaj let ne!!!
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 17.12.2006 19:34:21
|
|
|
|
k1
|
prvič je bilo prezgodaj - v 29t in nam niti na misel več ne pride, da bi izzivali usodo še drugič - sploh, ko vemo, kaj vse bi lahko bilo narobe.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 27.3.2007 0:57:14
|
|
|
|
KODA
|
Prvič 34,drugič 35 teden.
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 3.4.2007 10:00:45
|
|
|
|
rumba
|
Prvič v 35. tednu, drugič v 34. tednu, tretjič...... čakamo julija. Sem optimistka , da bomo tokrat donošeni. Menda pa je zelo malo verjetnosti.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 3.4.2007 17:48:59
|
|
|
|
žiža
|
Prvič sem rodila s 34 tedn. DRugič sem v 30tednu dobila popadke in bila pri 32 tednih sprejeta v bolnišnico. Ustavljali so mi jih z obliži. Ležala sem praktično do konca in rodila 10 dni pred rokom.
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 4.4.2007 22:28:54
|
|
|
|
TeDyBear
|
prvič 33/4 tednov drugič 40/4 tretjič 36 tednov tako da.... ni pravila!
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 5.6.2008 17:23:26
|
|
|
|
24julij
|
mene pa zanima kasne izkusnje imtae tiste ki ste rodile v 35 tednu,oziroma po dopolnjenih 34 tednih,a imajo dojencki ze razvit sesalni refleks in se lahko dojijo?hvala
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 5.6.2008 20:21:57
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem taprvo rodila v 34 T. Imela je zelo dobro težo 2700g. Vlekla je 300/h,kar je bilo zelo dobro,ker je imela močno zlatenco in je to ful pomagalo.Mi na srečo nismo imeli probleme z njo,vsaj na začetku ne.Razen,da je imela ful potlačeno glavico in konjsko stopalo.to se je pa sčasoma tudi popravilo z redno masažo.
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 9.6.2008 21:43:21
|
|
|
|
žabica 24
|
jaz sem 1. rodila v 33. tednu, kr tako so se začeli popadki, moj G me še resno ni jemal, k sreči me ni on sprejel. no na koncu je ravno on ugotoil, da je z mano vse bp. no zdaj v drugo sem bila popoln optimist, da bo vse ok in da bo šlo do konca, pa me je G na NS postavila na realna tla- nepravilna oblika maternice, ni variante da gre do konca - to je ugotovila po 5 min na UZ, moj zdaj že bivši G pa ni po vseh UZ v prejšni nosečnosti. tako namesto, da bi se veselila za zdravega otročka sem bila od začetka čist prestrašena in jezna... ker je Zarja pri rojstvu imela kr nekaj težav
|
|
|
|
RE: Predčasni porod tudi v drugo 11.6.2008 7:59:27
|
|
|
|
cvetka13
|
Punce, prosim povejte, kaliko narazen ste imele te nedonosencke/donosene otroke. Sama sem 1. rodila v 34. t in ze razmisljamo o 2. nosecnosti. Danes imam se kontrolni UZ maternice-da vidimo ali je je OK. Prvi je star 9m. Strah seveda obstaja, da ne bi ponovno donosila!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?