Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 23.9.2006 23:28:27
|
|
|
|
GATA
|
Jaz razen osnovnih stvari ne vem kaj bi bilo. Je mogoče lačen, žejen? Ga zebe? Polulan? Naša je malo čez deset in se zbudi več ali manj v teh primerih, no razen če kaj sanja tudi takega, kar pa močno dvomim če se zbuja na pol ure. Nisi pa napisala koliko časa se to že dogaja...
< Sporočilo je popravil GATA -- 23.9.2006 23:32:00 >
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 23.9.2006 23:34:15
|
|
|
|
neja
|
Ja....nisi napisala, koliko časa se to že dogaja. Jaz sicer nimam nobenega pametnega nasveta, ampak če se mogoče to dogaja zelo kratek čas (npr. zadnja dva, tri dni), potem se po vsej verjetnosti nekaj kuha in bo mogoče zbolel. Lahko ga boli grlo, ali pa uhica itd. in pri tem noben sirup ne pomaga, pa tudi pri zdravniku verjetno ne bi dobila nič pametnega, saj so raznorazne viroze na pohodu...tudi brez vročine. Ampak za mirnejše živce bi ga jaz vseeno peljala na pregled. Sem pa 100%, da se ne joka in zbuja brezveze in ko bo to prebrodil, bo spet vse po starem. LP
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 7:38:10
|
|
|
|
Naty_ka
|
To se dogaja zdaj par dni (3 -4). Če ga primem za uhico, mi ne odmakne glavice in po tem sklepam da ga ušesa ne bolijo. Videti je, da požira normalno. Žejen, lačen tudi ni. Niti polulan. Tudi jaz upam, da bo to hitro prebrodil in bo zopet po starem, ker smo prvih 9 mesecev spali celo noč. Hvala za odgovore.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 9:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče so pa zobki.Drugič mu namaži dlesen z calgelom in ne calpol
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 9:25:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Calgel ne pomaga nič. Sem mu mazala.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 9:32:33
|
|
|
|
rija
|
Naty-ka, to je je dogajalo pri nas danes ponoči....saj tudi drugače ne spimo, ampak danes pa je bilo drugače in posebej hudo...sem tudi sama že pomislila na vse mogoče ob takem kričanju...in mu na koncu dala calpol. Potem pa se je le umiril.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 9:38:13
|
|
|
|
Barbs
|
Daj ga v "taveliko" posteljo. Da bo ležal pri tebi. Morda pa ima kake strahove. Ne vem. Naj se stisne k tebi oz. naj posluša tvoje dihanje. Po moje se bosta tako oba spočila.
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 10:40:44
|
|
|
|
viv_
|
Pri nas se je to zgodilo parkrat. Zbudila se je z noro histeričnim jokom. Tako, da sva jo morala sredi noči povsem zbudit, da je bila čisto budna, potem je pa nazaj zaspala. Mislim, da je imela hude sanje...
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 10:42:17
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Daj ga v "taveliko" posteljo. Da bo ležal pri tebi. Morda pa ima kake strahove. Ne vem. Naj se stisne k tebi oz. naj posluša tvoje dihanje. Po moje se bosta tako oba spočila. Itak je že v tavelki postelji.....edino če se mene boji..... te ga bom pa nazaj v tamalo preselila.....
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 11:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty, kaj pa če sanja Maxa in se ga boji, ker ga je zadnjič Max parkrat lopnil
< Sporočilo je popravil URSKA -- 24.9.2006 11:06:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2006 12:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 20:31:52
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ah mi tud ne spimo nič že kak teden dni. Najprej sem krivila zobe, potem luno, zdaj pa ne vem več kaj . Edino kar ti lahko napišem je....da upam da hitro mine, tako pri vas, kot pri nas in najbrž tudi kje drugje. Hvala bogu mi ostane še nekaj energije za čez dan. Zjutraj po nič urah spanja (spanje lahko merim le v minutah) pa me mulček zbudi s takim angelskim nasmehom, da se kar topim. Oh ja ti naši zlati otroci. Ga sračkajo a ne?
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 24.9.2006 21:51:41
|
|
|
|
suky
|
No, js nimam nobenga nasveta zate, edino to, da sem na istem, če te kaj potolaži Isto se mi zbuja s glasnim jokom, pa jo takoj vzamem v naročje pa hop na joško, dvakrat potegne nazaj zapi pa pol 100krat na noč ponoviva vajo. Sem že čist zmučena, pa čez dan se mi tud skoz neki predira....to traja že ne 5dni Upamo lahko samo na to, da bo kmalu bolje
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 25.9.2006 11:24:38
|
|
|
|
Naty_ka
|
URSKA; če je Max kriv za kričanje, potem ti bom Sergeja prinesla in ga boš pazila ti dokler se to kričanje ne konča . Kar se pa tiče velike postelje, to pri nas ne gre. Sergej še niti enkrat ni spal med nama. In če ga dam k sebi me tako čudno gleda in hoče dol. Najlepše zaspi v svoji posteljci. Mogoče je malo čudno, a do sedaj niamo imeli problema s spanjem in ga nisem nikoli dajala med naju. Sem se včeraj pogovarjala z eno in mi je rekla, da je pri njih to trajalo tri tedne, potem pa se je umirilo. Bomo videli, kako dolgo bo trajalo pri nas.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 25.9.2006 11:56:57
|
|
|
|
tincci
|
Ma Naty, mogoče je pa res samo obdobje. Kar spomni se, Hanči je mela en mesec obdobje, ko je vsako noč dve uri pela Pa je minilo, hvala bogu.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 25.9.2006 20:23:43
|
|
|
|
petarda
|
Ej Naty....še nekaj sem se spomnila..... Saj bo minilo!!!! ....Enkrat
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 26.9.2006 12:02:24
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Pri nas je zadnje dva dni enako, pa že od malega spi po cele noči v kosu.. zbuja se na pol ure, danes je imel "žurko" od dveh do štirih.. pa ni jokal, ampak skakal po posteljici, vriskal, se pogovarjal, pel... skratka jaz sem spala en velik NIČ! No manjka mu tudi nič, edino če so zobje.. pri dvojkah smo imeli podobne žurke ponoči.
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 26.9.2006 14:23:27
|
|
|
|
Polly
|
Pri nas je je bil vzrok kovterček - ko sem jo dala v spalno vrečo, je začela spat celo noč. Zgleda, da jo je prej zeblo .
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 26.9.2006 14:40:08
|
|
|
|
beti 1
|
Moj starejši je imel podobne napade nespanja, ko se je čez dan trudil, da bi osvojil nekaj novega (plazenje, vstajanje ob opori, hoja) pa mu ni šlo. Neuspešni poskusi in možnost da bo enkrat le uspel, so ga zgleda tako vznemirili, da je ob vsakem ciklu spanja poskušal s to novo zadevo in ker mu v spanju seveda ni šlo, se je zbudil s histeričnim jokom. Ko je zadevo čez dan približno obvladal se je tudi spanje nekoliko popravilo. Zdaj bo kmalu 3 leta pa je le malo večkrat spal celo noč, kot mam jaz prstov na rokah in nogah. Veliko in zelo živo sanja in podoživlja, kar se mu je zgodilo čez dan, tako da se zdaj pa zaradi tega prebuja. Če je postal ponoči bolj živahen bi bilo dobro poskusiti tudi z nasvetom, ki ti ga je dala Polly. pa kmalu dobro spanje
|
|
|
|
RE: Prebujanje na pol ure- na pomoč! 26.9.2006 20:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty, kaj že spite? pri nas je tudi trajalo 3 tedne, samo tam pri 4,5 mesecih. Čaka te še dobra 2 tedna . Sory
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......