|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preživnina
15.6.2009 20:54:05   
modri2003
Kakšno mnenje pa imate o tem izračunu mesečnih stroškov za otroka?

http://www.facebook.com/album.php?aid=16516&id=1585195790&l=7ef4d61aa8

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preživnina
15.6.2009 21:44:47   
Anonimen
Ta ženska rabi psihiatra. Kolkr sem na hitro preletela specifikacijo...aleluja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modri2003)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2009 21:47:36   
Anonimen
Ajej, na računu celo ime in priimek. Ta bo pa znana osebnost v enem tednu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 21:49:00   
Anonimen
Kaksna fora je zdaj to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 21:52:39   
Anonimen
Oče je zaprosil za znižanje preživnine, mati ugovarja, celo hoče zvišanje. Ko gledaš specifikacijo te kar obrača.
Ampak tale zgodba je nekam znana.user posted image  

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 15.6.2009 21:56:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2009 21:55:20   
Anonimen
Ko gledaš specifikacijo te kar obrača.

Aha, to so ti racuni, hvala za razlago. Nisem na fb in se mi ni dalo vsake slikce posebej odpirat..za sklepat sem pa preblond user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2009 22:46:27   
EMILY 3
kaj brendy je tud za otroke???????pa če hoče na počitnice naj si jih sama zaslužim.....mislim halo???????????kot je že ena napisala bi ji psihijater res prav prišo..... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2009 9:08:08   
water lily
Tudi očetu bi psihiater prav prišel če je hotel preživnino ki znaša 140€ znižat, ker je kao previsoka. Ženska pa plačuje 160€ sam vrtca kot sem razbralauser posted image

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2009 12:07:37   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Tudi očetu bi psihiater prav prišel če je hotel preživnino ki znaša 140€ znižat, ker je kao previsoka. Ženska pa plačuje 160€ sam vrtca kot sem razbralauser posted image

--------------------
Ponavadi gliha skup štriha-
mati lepo vodi računovodstvo glede stroškov za otroka, foter pa pedantno fotografira le-to in objavlja na svojim profilu user posted image ...
Kaj naj rečem druga, kot ubogo, ubogo dete, ki ima takšne starše?! user posted image

ROŽICA

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2009 20:16:08   
modri2003
Kje pa vidiš, da je vrtec 160 €. Račun je za vse druge stvari, brandy, vlakci, merkator, bencin, čevlji 160 € na mesec, ....za vrtec ga ni.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2009 20:29:52   
modri2003
Rožica, dokumentov ni treba pedantno fotografirati (ne vem kako to izgleda). Se jih samo skenira.
Da pa mati lepo vodi računovodstvo, povej mi koliko računov imaš ti na svoje ime, če kupuješ v DM ali če kupiš čevlje za otroka? Poanta je v tem, da mati prikazuje stroške, ki so cca. 1100 € na mesec, kar je krepko pretirano, se ti ne zdi. Otrok pa je bogi, ker smo ločeni, ne pa ker sem dal vlogo za določitev preživnine.

Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2009 20:35:51   
Anonimen
bi bilo pametno izbrisati 10fotografijo,da en bo se kaksna tozba padla...

v vsakem priemru se mu smili otrok...druga en bom komentirla..

Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2009 20:58:44   
modri2003
skamp hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2009 21:11:02   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: modri2003

Rožica, dokumentov ni treba pedantno fotografirati ....

--------------------
Kakorkoli že, ne štekam ljudi, ki so najprej videli drug v drugem svojo najnaj... polovico, s katero so iz čiste ljubezni zaplodili novo bitje,...in kmalu po vsem skupaj, ko so ugotovili, da to pač ni to- sedaj preko lastnega otroka drug drugega sovražijo in izsiljujejo?! user posted image
Ma, daj mi razloži, kaj te privede do tega, da greš spodbijat že tako nizko preživnino, če ne ravno mržnja do bivše žene? In kaj njo, da tako obsedeno zbira račune- če ne ravno mržnja do bivšega? A kateri od vaju sploh pomisli, kako se počuti vajin otrok ob vama?! Ali samo razmišljata o tem, kako bi drug drugemu čimbolj finančno škodovala?
In sedaj se boš razbesnelo razpisal in mi navajal takšne in drugačne razloge o tem, kako se motim... Ne rabiš, prosim!

Toplo ti polagam na srce, (če že tvoja bivša ni sposobna tega), ne vojskuj se z bivšo, ker vse kar se dogaja med vama, čuti otrok na svoji koži. Pa četudi ne izgovorita besedice pred njo. user posted image

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2009 21:16:48   
valerija77
Tudi jaz sem šla z bivšim narazen pa mi niti v sanjah ne pade na pamet da bom zahtevala preživnino za take reči kot so toplice, zoo, frizerka,...halo?!? Če želi hčeri najboljše ji bo to omogočila brez da bo komu težila za denar oz. za povračilo stroškov, drugače pa so tudi navadni bazeni dobri ali morajo biti le najboljše toplice. Pa tudi obleko bi lahko kupovala ceneje ne pa v najdražjih trgovinah.
Jaz imam z bivšim težave ampak ta ženska pa ima bujno domišljijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2009 9:37:39   
water lily

Kje pa vidiš, da je vrtec 160 €. Račun je za vse druge stvari, brandy, vlakci, merkator, bencin, čevlji 160 € na mesec, ....za vrtec ga ni.

Stran 4.

Verjamem da take stvari spregledaš ja.....

Torej za otroka je na mesec 280€ preveč praviš. -160€ vrtec, ostane 120€. Z 120€ naj mati otroka nahrani, obleče, ga ima na toplem, kupuje zanj kozmetiko, zdravila, čevlje, igrače, knjigice, bog ne daj da ga čez par let v kakšen krožek vpiše.....
user posted image taki očki

A ti živiš sebe s 120€ na mesec?

Je pa kot je že ena napisala.....za bruhat, da se odrasle osebe, ki so se kao imele enkrat rade, sedaj nategujejo prek enega bitja ki ni samo prosilo da pride na ta svet. Za par deset evrov. Za kozlat sta oba.

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.6.2009 10:10:44   
modri2003
Rožica, naslov je preživnina ne pa življenje je lepo .... bla bla bla. Mogoče se z bivšo nisva gledala lepo, nisva najprej videla drug v drugem svojo najnaj... polovico, s katero so iz čiste ljubezni zaplodili novo bitj. Mogoče se je samo zalomilo, samo to ne bom tu razlagal.
Na forum sem dal te dokumente samo zaradi preživnine, ostala mnenja (o življenju, oplojevanju,...) raje drugje pišite, da ne bomo zašli od teme.
Vater lily- o vrtcu ni nobenega dokumenta, samo ona je napisala da je vrtec toliko. Ti še enkrat napišem: Kje pa vidiš, da je vrtec 160 €. Račun je za vse druge stvari, brandy, vlakci, merkator, bencin, čevlji 160 € na mesec, ....za vrtec ni dokumenta. 

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.6.2009 11:43:31   
Rožica I

Rožica, naslov je preživnina ne pa življenje je lepo .... bla bla bla.

----------------------
Ja, napiši še dva tri odgovore, ki bi jih rad prebral oz ti pridejo v poštev, pa da podčrtamo user posted image !

P.S: Ne vem no, če ti nick MODRI dejansko kaj koristi user posted image

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 18
17.6.2009 11:56:09   
water lily

Rožica, naslov je preživnina ne pa življenje je lepo .... bla bla bla. Mogoče se z bivšo nisva gledala lepo, nisva najprej videla drug v drugem svojo najnaj... polovico, s katero so iz čiste ljubezni zaplodili novo bitj. Mogoče se je samo zalomilo, samo to ne bom tu razlagal.
Na forum sem dal te dokumente samo zaradi preživnine, ostala mnenja (o življenju, oplojevanju,...) raje drugje pišite, da ne bomo zašli od teme.
Vater lily- o vrtcu ni nobenega dokumenta, samo ona je napisala da je vrtec toliko. Ti še enkrat napišem: Kje pa vidiš, da je vrtec 160 €. Račun je za vse druge stvari, brandy, vlakci, merkator, bencin, čevlji 160 € na mesec, ....za vrtec ni dokumenta. 

V uradno poštempljanem dokumentuuser posted image
Čeprav ni računa zraven.
Verjetno pa te navedbe sodišče kaj preverja. Al ne?
Pa normalna cena se mi zdi za vrtec, če je tvoja bivša žena al punca al kolegica al kdorkoli že zaposlena.

< Sporočilo je popravil water lily -- 17.6.2009 11:57:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.