Martina27
|
Ne vem ravno, če je takšna ralika med starši (oče in mami), mislim,da moraš imet sam pravilen pristop. Ko je moj bivši meni vzel otroka in mi ga več nihotel vrnit,mi je rekla na socialni,da naj potrpim,da ga bo itak moral vrnit,kajti oba imava do tega otroka iste pravice. No sej potem je bilo vse ok, in tudi zdaj je,ker kar se tiče stikov mu jih ne oviram,ker moj sin ni nič kriv, če pač midva nisva za skupaj. Pojdi na socialno,pa magari vsak dan,v takšnem okolju otrok nebi pustilain bi gnjavila vsak dan.Na sodišče - definitivno,vsak korak,vsako slabo stvar bi si zapisala,punčke bi slikala,kakšne hodijo,skrtka delala bi vse na tem,da bi ji vzela skrbništvo,pa če ne celo,vsaj polovično. Koliko pa sta sploh stari pupiki? Mater bi take ženske ej,to so ne najdem izraza,sram jih je lahko resničnp!!! Za tisto preživnini pa se pozanimaj pri tistem organu, ki vama je izdal odločbo,v tem primeru mislim da sodišče. Da pa je tebi mus kaj kupit njima, pa mislim da ne,če pa jima kaj po svoji volji je pa to čist tvoja stvar. Pa upam, da boste rešili, tako da bo najbolje za punčki!
|