|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preživljanje dneva z družino
24.3.2008 21:24:43   
atanja
No da mal zvem od vas...

Danes ko je bil tako slab vreme se mi zdi da je šel dan kar nekam... skoz smo se spraševal kam bi šli da ne bi blo preveč monotono. No potem sem malega oblekla pa mu palerino dala čez in smo za pol urce šibnl ven...
Drugače smo pa rpejšne dneve šli k njegovim sam nihče še nima otroka da bi se mali lahko igral z njim...

Mal je zopern k živimo še pri naših-čakamo na hiško, pa se potem pač podrejaš drug drugemu. Sej so pač druge prednosti..

sej midva z mojim sva se mela kul sam se mi zdi da je mali na trenutke kar mal iskal kaj bi ušpiču k mu je blo že dolgocajtno...
Mogoče mal pogrešam da bi se dobili s kakšnimi prijatli k bi mel otroke da bi se mali lahko mal še z drugimi igral-ne pa sam s starimi... Sam kaj k vsi nekaj čakajo

Kaj pa vi kaj delate, tisti ki imate otroke..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preživljanje dneva z družino
24.3.2008 21:30:04   
Šarki
mi smo dons bl meditiral doma. nč pametnga. dan je minil brezveze. bi verjetn kam šli k imajo otroke, pa ima tamala še mal norice tko da smo bli doma. brezvezno vreme tko da še vn nismo šli. če bi bilo vreme lepše bi se mal več dogajaluser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2008 21:39:54   
SOULatka
ah, mi uživamo doma v brezdelju, ko smo prosti...se igramo, kuhamo, tv gledamo, mal računalnik...se ne rabi nič dogajat, da nam je luštno...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2008 21:47:43   
Naja31
se ne rabi nič dogajat, da nam je luštno...

Točno tako. Včasih nam prav paše, da je grdo vreme, ker potem smo vsaj prisiljeni biti doma. Drugače pa vedno nekaj načrtujemo in okrog skačemo.

Midva z malim sva bila dopoldan doma, sva najprej risanke gledala, potem sva se igrala, potem sem jaz naredila kosilo, sva šla spat . Je mož prišel iz službe, sta šla s sinom za eno uro v ZOO, potem spet risanke, večerja in spanje.
Odkar imam otroka se mi niti en dan ni zdel, da bi šel v brezveze.

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2008 21:52:22   
Dadi
Tudi jaz pogrešam kakšne prijatelje z otroki v bližini. Mamo sicer sosede ampak nismo glih tko domači eni z drugim.....Vse prijatelje mam pa 75 km drugje in včasih je prav zoprno. K bi se človek lahko kej dogovoril pa malo za kakšno popoldne kam skočil..Zato tudi da imajo otroci malo sprememb.
Mi smo bili danes doma, res pa da smo bili včeraj od doma.
Smo šli ven snežaka postavit, mal smo se sankali, potem sta malo risala in se po svoje zabavala.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2008 21:59:03   
arabela*
oi
mi tudi uživamo.Če je grdo vreme lenarimo,poležavamo,lenarimo,se carkljamo,gledamo tv.
Ko pa je lepo vreme,smo pa zunaj.odvisno pač,kako se počutimo.Ma saj pridejo dnevi ko je malo tečno,tud mi nimamo nekih prijatlov z malimi otroci,da bi se družili,ampak nam je vseeno lepo.Tako da komaj čakam,da bo spet vikend,da bomo vsi skupajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2008 22:05:48   
Marogica
"Normalne" dneve preživljamo stresno, vedno je eden od naju v službi (tudi popoldan, mislim), kljub temu pa hodimo še k dodatnim dejavnostim, smučat, na sprehode, plavat, vozimo se s kolesi...v glavnem v večini časa se nekaj počne. So seveda dnevi, ko smo doma, vendar ugotviš, da ti dan mine hitreje, če si zunaj, pa naj gre za navaden sprehod, otrokoma pa je tudi manj dolgčas.

Pri nas je za take stvari mož "gonilna sila", brez njega bi bilo kar dosti več doma.

Drugače pa imamo 3 družine, s katerimi se obiskujemo, predvsem zaradi otrok, razvila pa so se tudi prijateljstva med odraslimi oz. se štekamo, da nam je vsem enostavno prijetno, odraslim in otrokom.  Eno od teh sem spoznala tudi na RR, tako, da boš tudi ti v bodočnosti mogoče ugotovila, da je tukaj gor nekdo iz tvojega kraja in da se štekate obojni...

Drugače pa smo danes smučali na Pohorju(je ca. meter snega), potem pa smo dobili obisk BAGI-jev, torej zgoraj opisane prijateljice, ki sem jo spoznala na RR.  BAGI...user posted image .....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2008 22:08:58   
Netopirčy81
Danes npr. smo bli kar leteči. Najprej smo šli k nam domov na kosilo, potem smo se ustavili pri znancih in potem smo šli še do tašče. Evo, pa je dan minil. Aja, z mojmu sva glih pogledala film 10.000 p.n.š. (ni ne vem kaj sploh), zdaj sem pa naročila slike preko DM-ja. In to je to.
Kadar je pa lepo vreme, gremo ven na daljši sprehod, drugače smo pa kr doma.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2008 22:35:55   
lelaval
Danes smo bili dopoldne zunaj - mičkena je hotela ven na sneg - pa je le skakala po blatnih lužah user posted image , večjadva pa sta se zaposlila s kepanjem. Popoldne smo bili sami (ati je šel v službo), mi pa smo malo poležavali, se igrali igre, imeli obisk, pa je dan minil.
Kolikor se le da, gremo ven, drugače pa se družimo s par družinami z otroki - se tako starši, kot otroci fajn ujamemo in nam je vsem fino. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2008 14:42:13   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: atanja
Kaj pa vi kaj delate, tisti ki imate otroke..

Podobno. Samo kadar gremo k njenim pa je mali ful vesel ker jih je cela rajda.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2008 15:09:11   
honey
Mi tudi nimamo nobenih sosedov, ki bi imeli majhne otroke oz. nismo ne vem kako blizu v odnosih, da bi ga lahko poslala kam oz. da bi koga poklicala, da bi se prišel k nam igrat. Tako da ponavadi v soboto, ko sva sama doma dopoldan, mali gleda kakšne risanke (ko se seveda skobacava iz postelje, kar je večji problem user posted image ), ta čas jaz pospravim in skuham kosilo, če kaj takega kuham, mi pomaga, potem pa popoldan gremo v šoping, če je treba, drugače pa gremo ven, na kakšen sprehod, s kolesom, peš, kakor koli. V glavnem smo zunaj do večera. Nedelja je pa na isti princip - dopolodan jaz kuham, moja moška gresta ven, popoldan pa skupaj gremo kam - ponavadi jo mahnemo kar peš ali s kolesom. Tako da nam je redko dolgčas, ker izkoristimi vsako minuto, ko smo skupaj.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2008 19:13:01   
atanja
Sej men zanima kar tako kaj kej delate..
Prui meni je samo to problem ker živimo z mojimi starši in smo skoz skupaj. Jaz že komaj čakam da bomo mel svojo hiško.user posted image

Ampak sej ko bo lepši vreme bo boljše K bomo lahko bzunaj sam včeri smo pa kar prestavljal se...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2008 21:03:55   
Nenya
Jaz sem imela taprvo in sva stanovala pri mojih, so prednosti in slabosti. Ena od prednosti je, da je tastarejša še zdaj zelo nekomplicirana, ker se je od malega naučila biti v družbi veliko ljudi, vedno je bil kdo ki jo je pocrkljal in tudi meni je bilo fino ker sem imela družbo pri dop sprehodih - sestri, pri pop pa user posted image .
Zdaj mamo tadrugo in smo na svojem, ne znam si več predstavljat, da bi živeli tako kot smo pri mojih, pa smo se odselili slabga pol leta nazaj. Sicer smo v hiši skupaj z njegovimi a imamo vse popolnoma ločeno. POsledično je tamlajša dosti bolj navezana name in na  in bolj boječa, kar ni tko fino a je trazumljivo. Žal sva imela taprva med najinimi kolegi otroke in posledično ni nekega razumevanja, da se ti pol lajf pač spremeni. Upam da tudi mi na RR najdemo kakšno družino.
Pri nas smo vglavnem radi zunaj, sprehodi, guncanje, če le ne padajo ošpičene prekle z neba

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?