|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praznujete vsak otrokov mesec?
8.12.2006 22:17:16   
HuAnita
Sem slišala, da nekateri vsak nov dojenčkov mesec pripravijo praznovanje - s torto ipd. Meni je to malo hecno, ampak pač vsak po svoje... (ko je dete staro 1m, pa 2m, pa 3....)
Samo upam, da tortica še en pristane v ustecih dojenčkovuser posted image
No, a priparvlajte kaj takega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 22:20:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Praznujete vsak otrokov mesec?
8.12.2006 22:26:39   
Jančika_
Se ti zdi, da mam cajtuser posted image ? Danes sem bila zelo presenečena, ko sem ugotovila, da ima tamali ravno 5 mesecev. Komaj folgam štet, ne da bi še praznovala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2006 22:27:02   
sašaš
Pri nas se vsak mesec spomnimo, da je "danes pa ta dan, ko ima user posted image  tok pa tok mesecev", praznujemo pa ne. Meni je tudi to hecno - ampak, kot praviš, vsak po svoje! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2006 22:32:36   
Nyah*
Midva sva ji pa ob vaski "obmesecnici" kupila kako malenkost, igraco, cunjico,..., kaj majhnega in uporabnega, pa seveda sva jo fotkala se posebej ta dan, da mamo spomin na vsak mesec posebej.

A tortico, jaz je sama se za 1. rojstni dan ne bom peklauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2006 22:32:51   
sato
Jaz sem oba do prvega leta obvezno slikala na dan, ko sta dopolnila nov mesec. Praznovali pa tega nismo- mi je tudi hecno.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2006 22:36:57   
spacey
Ne nismo nič praznovali, smo se pa spomnili ter tu in pa tam tudi kaj kupili. user posted image
Edino kar smo praznovali, je bilo 6 mesecev, ker je bil nono hudo bolan in smo imeli še zadnje skupno družinsko kosilo s torto. Čez en mesec je umrl. user posted image

< Sporočilo je popravil spacey -- 8.12.2006 22:40:23 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2006 22:39:42   
nejcko
Pri prvem sem se spomnila, ja, ker sem štela, kdaj bo končno konec krčev, pa kdaj bo končno začel spatiuser posted image , praznovali pa nismo nikoli.
Pri drugi pa podobno kot Jančika - ni bilo cajtauser posted image

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2006 22:59:48   
eya
Vedno se spomnimo, kaj posebej praznujemo pa ne, tudi kupimo mu nič ne s tem namenom; edino za 6 mesecev sem spekla torto, no, mali jo je dobil pa naslednje jutro, preko mojega mleka user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2006 23:14:15   
Anonimen
A, daj nehaj, no, pa to se res dogaja? user posted image user posted image  Za vsak mesec torta? user posted image  user posted image  Tega jaz še nisem jemala. user posted image

Mi bomo tortico imeli za 1 leto. user posted image  Pa še to kako manjšo, Zala bo ravno kaki 2 mali žlički tiste tortice pojedla po moje user posted image .

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2006 23:17:10   
lojzika
Mi smo se spomnili ampak fešte pa ni blo. Mogoče sem kdaj kaj kupila in če je ded kaj vprašu zakaj to rabimo sem rekla da je to za to ker je user posted image  mali star 3 mesece vsaj razlog sem našla user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2006 23:20:28   
Aja1
Mi tudi ne bomo praznovali, ampak slikali se pa bomo vsak mesec devetega za spomin (prvo leto). Neja bo ravno jutri stara en mesec user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2006 23:37:41   
Gina
user posted image user posted image  ja, že 11 let to prakticiramo vsak mesec user posted image  

ups, 3x na mesec, za vsakega otrokauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2006 23:57:43   
lelaval
ja, že 11 let to prakticiramo vsak mesec

ups, 3x na mesec, za vsakega otroka

Pa upam, da nase in možeka ne pozabiš. Pa za vsako leto in mesec obletnice poznanstva, pa obletnico pvega randija, prvega poljuba, prvega seksa. Ja, jaz vse to praznujem, zato pa na vse ostalo v življenju pozabljam. user posted image

Se mi zdi neumno, da bi to počela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2006 23:59:51   
pearl
Prvi teden košček tortice, prvi mesec pa prvo pupo, zdaj pa slikanje po dolgem in počez, pa kako lumparijo ji pokaževa user posted image user posted image user posted image , pa kako pesmico več ji zapojeva, to je pa tudi vse.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2006 0:02:16   
pearl
Pa mama pogleda 11.43 na uro in  jo spomin ponese na najlepši dan njenega življenja, pa jo stisne k sebi in jo pocmoka, pocmoka prav z nameno na spomin rojstnega dne. 

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2006 9:12:38   
tiasha77

Spomnemo se vsak mesec, kakega posebej praznovanja pa ni. Tortico je dobila za 4 mesece, pa še to samo zato, ker sem imela doma eno instant varianto in je bila v 5 minutah (+40min pečenja) fertikuser posted image  in mi je glih "cuker padu"; seveda je ni probala, razen preko mojega mlekauser posted image . Ta pravo torto dobi za 1 leto, takrat jo bo najbrž tud že lahko probala.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.12.2006 9:21:05   
Kalina
Ja itak se spomnimo, ampak nc ne praznujejmo, veselo ji razlagamo kolko je za stara itd ona nas pa samo cudno gledauser posted image Kao dej matka ne moruser posted image In splooooh nemorem verjet da bo cez 5 dni stara ze 7muser posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2006 10:06:10   
ElaM
Spomnim se vsak mesec, praznujemo pa ne. user posted image

:)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.12.2006 11:42:10   
najina pikica*
tut jst se spomnim,vendar ne praznujemo s torto,joj kaaaaakšna,bi pa že bila,če bi za vsak mesec jedla torto user posted image
ga pa na ta dan morda od full carklanja,še mejhno bol močno pocarklam z mislimi,joj že en meset več šteje tale moj žapček!user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2006 11:49:05   
tananejka
Ja, kje mam pa čas praznovat vsak mesecuser posted image . Če bi za vse 3 user posted image  praznovali (se pravi 3x na mesec) bi se user posted image  po hitrem postopku odseliluser posted image

Mi se do 1. leta spomnimo (slikamo), prva torta je pri 1. letu, nato pa praznujemo samo obletnice...za obmesečnice pa ni časauser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 9.12.2006 11:53:20 >

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.12.2006 12:06:35   
Anonimen
Seveda, vsak mesec.

Pa vsak mesec je eno nadstropje višja user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.12.2006 14:40:28   
HuAnita
Seveda, vsak mesec.

Pa vsak mesec je eno nadstropje višja

user posted image user posted image user posted image

No, spomnim se tudi jaz vsak mesec, pa se nič kaj drugače ne obnašam do newborna, mu kaj več pojem ipd., ampak da bi pa imeli 'praznik' ob vsakem mesecu, pa res ne. Ampak vam pravim, da ga imajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.12.2006 15:01:56   
barba
Spomnimo se, posebaj pa ne praznujemo. Bo prva fešta za 1 rojstni dan. Se nam lepo datumi pokrivajo in hkrati bova praznovala tud midva 2 obletnico poroke.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2006 15:58:28   
Bonnie_RR
Mi se tud vsak mesec spomnemo na dopolnjeni mesec in user posted image mogoče še malo bolj pocrkljamo, drugače pa ne delamo nobenega praznovanja.

Pri dopolnjenih 6m sem pa spekla eno mini pito in smo jo pojedli po kosilu. Se mi zdela 1. večja prelomnica in sem hotela, da je bil ta dan malo drugačen...user posted image

No, za 1. rojstni dan bo pa praznovanje s torto in povabljenci. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?