ronja
|
Nam je tudi vzg. predlagala, da bi mogoče kasneje naredili, ker je zdaj malo otrok iz njene skupine, ampak ni nič silila. pomočnica je prejšnji teden povedala, da praznujejo skupaj s skupino, s katero so se združili - kar se mi zdi edino pametno - ne moreš dat sladkarij polovici otrok, drugi polovici pa ne . Je rekla samo, da morajo mal prej vedet, kar tudi razumem. No, vzg. pa je v pon. vprašala, da bi mogoče rajši po dopustih, ker je zdaj malo njenih, jaz sem rekla, da mi je vseeno, da če njim tako bolj paše, lahko tudi pol, ona je rekla, da je njim vseeno in tako sem vprašala tamalo, kaj bi rajši - saj je njen rd (vzgojiteljica mislim, da se je s tem strinjala, vsaj ni izgledala proti). Ronja je rekla, da bi rajši imela zdaj in tako je danes praznovala (rd je mela že v začetku julija, samo takrat žal ni bila v vrtcu, one pa morajo tudi kak dan prej vedet, da si zorganizirajo). Z njenim praznovanjem za prijatelje (doma) bomo pa res počakali, ker 2 od 3 prijateljev, ki si jih je izbrala, da jih bo povabila zdaj pač ni v Lj. To pa mislim, da ji bo bolj všeč tako kot pa če pride samo ena . Bova na morju vse naštudirali .
|