|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prazna nosečnost
9.7.2010 15:26:31   
5ra83
Pozdravljene!

Prejšnji teden sem bila na pregledu in bi moral biti 8. teden, pa se ni videlo ploda. G mi je napisal kar napotnico za čiščenje in rekel, naj grem kar takoj, ker nima smisla čakat. Nakar sem šla po 2. mnenje, kjer mi je drgi ginekolog rekel, naj počakam še 1 teden in bomo videli. Zanima me ali se je kateri slučajno zgodilo, da se je še vseeno videl plod tako pozno? Nimam nekega upanja, kaj pa bo, pa bomo videli v torek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prazna nosečnost
9.7.2010 16:55:40   
blaža
sama sem taka, da se raje pripravim na najslabše oz najhujše in vse kar je boljše od tega, je pol ok.

Po mojem kar lepo še počakaj, čeprav ti verjamem, da bo stresno. Jaz bi počakala in potem ti bojo spet nardili ultrazvok, pa videli kako je kaj s tem. Nikakor še ne bi šla na čiščenje, ker sem slišala veliko zgodb, ko se je srček videl kasneje, kot so predvidevali.

Ko sem jaz mela ss, je prišlo do krvavitve in je praktično skoraj vse samo ven padlo. Še dobro, da sem bla že na vrsti za čiščenje,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2010 20:01:41   
Taddy78
Sem pred kratkim imela čiščenje, ampak so se začeli tudi izcedki in se mi je zdelo brezveze podaljševat. Na UZ-ju se je tudi videlo, da se poj. lušči.
Sem pa prvi Uz imela nekje okoli 4. tedna, kjer je bila GV (11mm) in nekaj, kar bi lahko bil rumenjaček. Teden kasneje je bila GV 15mm in rumenjaček z odmevi, brez ploda. Takrat sem imela že izcedke z malo krvi. Naslednji dan pred čiščenjem mi je še 1x naredila UZ, GV 20mm, ni bilo ploda, rumenjaček brez odmevov.
Šlo naj bi za slepo nosečnost.
Morala bi sicer imeti "splav s tabletko", pa jim jih je zmanjkalo. Potem so mi zaradi rahlega krvavenja in ker sem Rh negativna, naredili kar abrazijo.

Jaz bi na tvojem mestu še počakala. Če nimaš kakih krčev, če nimaš izcedkov, je seveda še možnost, da je bila kasnejša zanositev in da se bo plod čez kak teden videl.

Kake si pa imela ti meritve GV?

Držim pesti, da bo naslednji teden viden user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2010 21:15:31   
Ana009
Moja ginekologinja pred 10tim tednom nosecnosti sploh noce narocat. Ce nimas krvavitve ipd.bi jaz se pocakala..

upam, da boste zagedali user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2010 21:21:39   
nina166
V drugi nosečnosti sem bila naročena na prvi pregled pri 7. tednu. Nič se ni še videlo, zato me je naročila čez 3 tedne. Čez nekaj dni (mogoče en teden) sem začela krvavet in ker je bil ravno petek popoldan, sem se šla pokazat v bolnico. Na UZ v bolnici se je že videl srček, malo sem počivala in čez nekaj dni je bilo vse vredu.

Tako da še kar počakaj kakšen teden pa boš potem videla. Veliko sreče!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2010 11:54:20   
Naja31
Jaz sem imela prazno nosečnost, prvi pregled sem imela v 7t, počakali smo še en teden.
Meni je G razložila, da je pomembna tudi velikost gestacijske vrečke. Moja vrečka je normalno rastla, ploda pa še vedno ni bilo nikjer. In glede na velikost vrečke, ki kaže tudi čas trajanja nosečnosti, bi plod že moral biti viden, tudi če bi prišlo kasneje do oploditve.
Preden ti naredijo abrazijo, ti itak naredijo še en UZ, tako da ne skrbi.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2010 8:22:23   
5ra83
Danes sem začela krvaveti, tako,da imam ob 14.00 pregled. Očitno nam ni bilo usojeno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?