|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prazna nosečnost in slabost
13.12.2008 11:38:52   
Anonimen
Zanima me, če se tudi v primeru prazne nosečnosti pojavlljajo znaki nosečnosti (slabost...).
Hvala in LP!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prazna nosečnost in slabost
13.12.2008 12:03:35   
Šaki
Kakšne prazne nosečnosti?
a zdj pa razumem ni vidnega ploda.ja verjetno ti je lahko slabo zaradi hormonov.
če prav razumem

< Sporočilo je popravil bad girl -- 13.12.2008 12:08:59 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2008 12:09:08   
Najaa
Prazna nosečnost pomeni, da v jajčnem mehurčku ni ploda.

In ja, lahko imaš vse znake nosečnosti, ker hormon nosečnosti pa je prisoten.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 7:37:37   
5ra83
Pozdravljene,

meni je ginekolog rekel, da naj pridem naslednji teden še enkrat na pregled, ker se ploda še ni vidlo (5. teden) in, da če se ga ne bo videlo v 6. tednu, gre za prazno nosečnost, vendar pa je tudi rekel, da je dober znak, če mi je slabo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 8:17:01   
pokec3609
a te ni G nič dal v laboratorij na odvzem krvi?...Jst sem mogla 2x, na sredo in potem v petek, da se je videlo če nekaj nevem kaj narašča. Bi ti pa svetovala, da počakaj vsaj še kak teden, da ti ne bo že kar drug teden ponujal G kakšnega čiščenja.
Jst sem bila isto v 5 tednu in je bla sam ena pikica n UZ in potem v laboratorij in nato sva se slišali po telefonu kakšni so bili izvidi, nato na ponoven pregled pri 8 tednih, takrat se je pa že lepo videlo.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 8:36:11   
5ra83
Ne, ni me š e dal na pregled krvi, ker je rekel, da se v 5. tednu še itak ponavadi nič ne vidi in da bova še malo počakala. Upam, da se bo videlo. Slabo mi je pa od jutra do večera kar naprej.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2008 9:48:36   
mayflower
V petem tednu se nič ne vidi. Jst sem šla tudi v petem tednu, zaradi težav v prvi nosečnosti. In se je videl samo mehurček- pa je rekla G, da lahko se ne bi videlo nič, ker je še absolutno prezgodaj. Potem pa samo živce izgubljaš. V osmem tednu pa se je tamalček že lepo videluser posted image
Pozabi vse skupaj in čakaj naslednji pregled.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2008 9:50:12   
5ra83
Hvala za odgovore. Sem pa nekje prebrala, da če je plodek živ te špika po trebuhu, ker se maternica razteza. Mene nič ne špika, edino kaj pač je, jeto, da mi je še vedno slabo, sicer manj kot mi je bilo prejšnji teden, ampak še vedno kar močno.
Upam, da bo čimprej petek in, da bo vse ok.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2008 10:48:04   
lananai
Ni rečeno, da te špika. Jst nisem imela niti enega znaka, razen izostanka menstruacije. Pa potem kasneje zmanjšanje apetita.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2008 11:23:21   
anci banci
pri meni se je v 6 tednu videla samo g.vrečka in šele v 8 tednu smo videli srčka

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2009 15:19:21   
tejčit
Anci banci in kako se počutiš.Jst sm bila v sredo na pregledu sm v petem tednu in se je videla sam
vrečkica se mi zdi 6mm

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2009 16:07:08   
Lorencia
5. in 6.teden je absolutno še prehitro, da bi tudi G. zaključil, da gre za prazno nosečnost.

Zato vstrajaj, tudi če se pri 6.tednu še ne vidi - da želiš počakati.
Malo uporabi iskalnik in videla boš, da je ogromno takšnih primerov, ko se je videlo komaj kasneje - zato vsekakor ne obupaj prehitro.

Pa vso srečo in upam, da se drug teden pokaže pikica.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2009 19:30:50   
tejčit
MAM PREGLED 4.2

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?