|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prazen folikel
18.12.2006 8:06:11   
PAMELA
Da se zjočem še na tem foromu...
V soboto sem imela v MB punkcijo folikla (naravni postopek) in ko mi je zdravnica rekla, da nimam v njem celice, me je od šoka skoraj kap.
Punce, a ima katera podobno izkušnjo? A je mela katera kdaj prazen folikel? In zakaj prihaja do tega - se na to lahko vpliva?
Pa še to? Kdaj lahko pričakujem post za stimuliran IVF? Na čakalni sem od meseca maj.
Punce hvala vam za odgovore in super steuser posted image .

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 18.12.2006 11:20:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRAZEN FOLIKEL
18.12.2006 11:14:31   
Saša27
Kot prvo zelo mi je žaluser posted image , da si imela prazen folikel. Tudi me, ki smo v stimulativnem postopku imamo kdaj kakšen prazen folikel. Zakaj pride do tega ne vem, mogoče ti katera druga odgovori.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PRAZEN FOLIKEL
19.12.2006 20:46:21   
Anonimen
Jaz imam en jajčnik neprehoden, pa sem mislila, da se mi bo svet podrl. Zato te razumem, kako se počutiš. Skoraj vsi G so nama rekli, da pa verjetno pri nama ne bo otrok. Pa je ratal, pa še to čisto po naravni poti. Je G. rekel, da je čudežek.

Zato rada tudi vsem tistim, ki imajo kakršne koli težave z zanosivtijo rečem: samo ne izgubiti upanja, in še to kar je meni G. rekel: "če si zelo želite otroka, ga boste pa imeli". Če si ga ti želiš, ga boš tudi ti imela. Samo čim manj stresa in čim bolj zdravo življenje rabiš.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?