Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 10:17:08
|
|
|
|
gojska
|
a si ziher, da morš na Pravno? Pravni faks je zraven Lj tržnice in zmajskega mosta. Parkiraš lahko ob Ljubljanici, sam je 1€ na uro. Po mojem je ceneje kot v garažni hiši Kapitelj, ki je čisto zraven faksa, pod Sparom. Lahko pa parkiraš zadaj pod gradom, tam okoli ulice stare pravde, pri Poljanski gimnazijo, tam maš pa parkomate, pa greš mal peš. Povej če kaj ne razumeš?
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 10:27:11
|
|
|
|
aljuška
|
Poljanski nasip 2, a ni to PF? Na ta naslov moram prit,ker je tam IJU ( inšitut za Ju ) ,kako pa bom do tam prišla, pa je že druga zgodba..A je ceneje na parkomatih za gradom? Samo tam, kjer je 1Eur na uro, pa jaz ne bom mogla vsako uro ven letet pa vplačevat,edino če plačam en znesek za vse ure vnaprej ( če je sploh blagajna )..Lahko bi pa parkirala malo dlje pa šla malo peš,samo spet nimam orientacije kje je kaj..Poljanska gimanzija, kje pa je? sorry za mojo nevednost, samo v Lj hodim takoo malo, pa še to bolj po obvoznicah direkt v šoping centre ali ZOO Če pa že slučajno gremo v center, pa avtek kar na Žel.postaji pustimo, ampak tokret se mi zdi kar daleč pa še drago je za toliko časa..
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 10:43:10
|
|
|
|
nana 27
|
Če si dovolj zgodaj, lahko parkiraš na Petkovškovem nabrežju. To je na drugi strani Ljubljanice, kot je PF. Včasi je en dečko pobiral parkirnino, če se še prav spomnim. Če greš iz smeri Kopra (gledam tvoj avatar ), zavij za avtoceste na izvozu LJ-Vič in se pelješ naravnost mimo fakultet in šol na Aškerčevi pa mimo Fakultete za arhitekturo, ves čas se pelješ v smeri LJ gradu in nato zaviješ levo v tunel in se pelješ skozi. V križišču s semaforjem se pelješ naravnost (mimo PF na desni) in čez post. takoj čez most ostro desno je parkirišče (Petkovškovo nabrežje). Da se parkirat tudi v ulici, ki je takoj ostro desno, ko prideš iz tunela, ampak je na listke (lahko prečrtaš več listov, d abo držalo nekaj ur in nato zamenjaš za nove). Dražje parkiranje je recimo v Kapitlju, ki je pod Pravno fakulteto ob Sparu.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 11:10:13
|
|
|
|
ledenka
|
nana, na listke se ne da več parkirat... moraš plačat na parkomatu za max. 2 uri edina relativno poceni možnost je še vedno parking pri železniški, ni tako daleč - 10 minut peš. v parkirni hiši je mislim da 1,7 ali 2 EUR na uro, na nabrežju pa ne vem.
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 11:14:17
|
|
|
|
Lepotica
|
Aljuška parkiraj v parkirni hiši v Kapitlju, ker je najbolj varna varianta pa še ni tako zelo drago.
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 11:23:03
|
|
|
|
gojska
|
na Petkovškovem plačaš te vpraša kolk časa boš, pa rečeš lepo eno uro, kaj pa ti veš kolk časa boš in ti da listek ti pa njemu euro. Ko greš, mu vrneš listek, če je sploh tam, in mu plačaš razliko. Če ga ni, kar je večkrat, pa se lepo odpelješ, ker ni nobenih ramp in stebričkov. To se ne sekiraj. Tko pejd k so ti razložili lepo skoz tunel. Kdaj maš to ? Zjutraj ?
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:13:22
|
|
|
|
aljuška
|
hm, jaz moram bit tam za 12 uro in sem predvidoma do 20h.kar dolgo,no. it to 3 dni zapored. do kdaj pa sploh pobirajo parkirnino? a mislite, da študentje in profesorji na PF imajo kje cenejšo varianto ( kakšni popoust, kartice,..) na dan izpita pa moram bit že ob 9h tam in ne ven kako se bom prigurala čez jutranjo konico okoli in v Ljubljani . a če grem do trnovega, a je daleč? tam poznam približno, nimam pa ideje koliko je to od tam oddaljeno.
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:14:56
|
|
|
|
aljuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska na Petkovškovem plačaš te vpraša kolk časa boš, pa rečeš lepo eno uro, kaj pa ti veš kolk časa boš in ti da listek ti pa njemu euro. Ko greš, mu vrneš listek, če je sploh tam, in mu plačaš razliko. Če ga ni, kar je večkrat, pa se lepo odpelješ, ker ni nobenih ramp in stebričkov. ma da ti ne dajo pol kakšne lisice gor?
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Od Trnovega do PF je cez celo mesto Kapitelj je pa zelooooo draga parkirna hisa, nekaj takega kot tista pri KC, tako da za 9 ur bo kar lepa vsota Ce parkiras pod gradom, je na parkomat, pa zaparkirano je vecinoma, za pes pa nimas veliko.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:22:56
|
|
|
|
srki
|
Lahko pa parkiraš brez listka, imaš srečo in ne dobiš obvestila redarstva. Ena varianta, če si dovolj zgodaj, je pa parkirišče pred DIC-om, zastonj. Samo moraš biti pa res že pred pol sedmo uro zjutraj tam, da dobiš še plac. Od tam do PF imaš še dobrih 5 minut oz. 10 minut hoje. To parkirišče je ob Roški cesti.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:32:34
|
|
|
|
Lepotica
|
Aljuška študentje nimamo nobenega popusta tam
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:45:15
|
|
|
|
aljuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Od Trnovega do PF je cez celo mesto no, dobro da sem vprašala ,ker nisem imela predstave.
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:49:20
|
|
|
|
aljuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Aljuška študentje nimamo nobenega popusta tam sem upala .uh,že vidim da bo težka. ni šans, da priden takoo zeloo zgodaj v Lj, itak me čaka na dan izpita ''jutranja smena'' iskanja parkplaca , tako da..mah, mogoče bo kar Železniškka, ali pa Petkovškovo nab. če pa boste videli rumeno ibizo s koprskimi registracijami kako kroži okoli, to sem jaz ki iščem fraj parkplac ( pa dejte pomahat ).
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 12:59:10
|
|
|
|
srki
|
Daj še uro povej, mogoče te pa res vidim. A varianta, da se tam, na Poljanskem nasipu prešvercaš, pa ti ne diši . Se bojiš redarjev, a . No, saj je prav. Jaz sem pač parkrat srečo preizkušala in je bila na moji strani. Aja, sem se spomnila, da je zdaj tudi na glavni tržnici nekaj placa za parkirat, koliko je za plačat, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:13:35
|
|
|
|
aljuška
|
ja, saj bi se poskusila prešvercat, pa malo ''prpam'' .ma itak da če bo kje okoli fraj plac,da se tam uštulim. bom se pa delala mono in bom se ''igrala'' turistko iz Primorske,ki nima pojma o parkiranju v Lj. Bom poskusila, kar rata rata .tam bom okoli 11.30-11.45 pa vse tja do 20h ( mogoče še kaj prej šibnem ven )
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:26:13
|
|
|
|
srki
|
U, ravno takrat imam čas malice, bom šla malo na Poljanski nasip pošpegat .
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:31:32
|
|
|
|
aljuška
|
to pridem 21.,22.in 23.maja
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:42:44
|
|
|
|
gojska
|
na Petkovšku pobirajo parkirnino do 20h. Pol jih pa ni več, tko da ti ne bodo mogli obračunat . Glede lisic je pa tko, da ne smeš parkirat na rumeno porisanih placih, kar ti un parkirmen lepo pove.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:45:10
|
|
|
|
gojska
|
aja pa še to. Jaz skoz razlagam za Petkovškovo nabrežje k je desno če tunelu hrbet kažeš. Pod Rogom pač. Ej Aljuška najboljš, da me takrat pokličeš, pa ti bom po telefonu navodila dajala
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:47:00
|
|
|
|
aljuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska na Petkovšku pobirajo parkirnino do 20h. Pol jih pa ni več, tko da ti ne bodo mogli obračunat . Glede lisic je pa tko, da ne smeš parkirat na rumeno porisanih placih, kar ti un parkirmen lepo pove. lahko pa mi zaračunajo za naprej.ali pa če sploh ne povem kako dolgo bom in rečem samo 1 uro, pol me pa ni do 20h .na tarumenih placih pa vem da ni dovoljeno,tej so za invalide, a ne,če je to to.thanx.
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 13:59:54
|
|
|
|
gojska
|
plačaš za eno uro. Ko prideš nazaj ti obračunajo razliko. Če jih ni, je njihov problem. Na točno tem parkingu se to da, ker ni nobene elektronike, da bi te ven spuščala, ampak so samo delavci. Delavci pa ob 20h zaključijo, ker od osmih naprej tudi ni več za plačat.
|
|
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 15:45:24
|
|
|
|
aljuška
|
hvala Gojska ( in druge za info ),se zna tudi zgodit da bom po telefonu iskala info za cesto srki, ti pa le vrži eno uč do Poljanskega ko boš mela malico
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 16:06:38
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Od Trnovega do PF je cez celo mesto no, dobro da sem vprašala ,ker nisem imela predstave. razen če greš čez tunel no ja, sej tako dolg sprehod spet ni. kakih 20 min (če greš na Roško in potem na Streliško in od zadaj na Poljansko, lahko tudi čez grad) oz. ob Ljubljanici še nekoliko dlje, kakih 30 min prijetnega sprehoda
|
|
RE: Pravna fakulteta - pomoč! 5.5.2008 22:38:38
|
|
|
|
ninataja
|
Aljuška, živim v bližini Pravne fakultete. Lahko ti jaz kje parkiram kjer je brezplačno in ti potli odparkiram in ti zaparkiraš to mesto Kompliciram, kaj. Lahko bi pa tudi kje pred našim blokom parkirala ... Sam kaj ko majo ti odvetniki vedno tok strank da je vse čist zafilan že ob 7ih ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?