Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 20:12:16
|
|
|
|
eya
|
Lušten test, samo sem 2x mimo ustrelila Bi bilo boljš, če bi se bolj skoncentrirala na test, upam
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 21:05:40
|
|
|
|
dulcinea
|
Prvič pa drugič sem mim ustrelila. K sem preveč čas gledala, namest da bi gledala avtke. pa še nisem si zapomnila kake barve je moj avto.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 22:05:16
|
|
|
|
malecka
|
fajn zadeva 100% jaz
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 22:14:39
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ne želite si me srečati-izogibajte se rdeče mazde!
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 22:57:25
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz pa sem 2x trčila - a nič hudega, mi stoji dobra zavarovalnica ob strani (tako je pisalo) Dober test. Dam jutri še mojemu za sprobat, ker danes že spi.
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 23:09:45
|
|
|
|
šnucika
|
Po pravilih nisem falila nič...potem sem šla novo simulacijo na način,kot vozim jaz...povozila sem kolesarja,razbila trikrat avto...valda,ker to je Mazda...jaz pa sem alfistka in vozim cuore sportivo... Pustmo hec...v realni vožnji res nekajkrat ne bi čakala,pa cincala;pogledaš,kje je avto za tabo,gasa,da menjaš pas...pa greš ven s krožišča....
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 23:10:05
|
|
|
|
pravljica
|
obvladam, a je sploh možno, da tu kdo napačno odgovori...ženske...s ceste!
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 23:19:51
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica obvladam, a je sploh možno, da tu kdo napačno odgovori...ženske...s ceste! mah, kakšen test je malo zavajajoč...jaz nisem opazila, da ima moj avto žmigav že prižgan recimo in sem potem mislila, da itak gre lahko na ta drugem izvozu ven...
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 12.12.2007 23:25:29
|
|
|
|
trixi
|
ojej, jaz pa priznam- al je čudež, da sem še jaz živa pa avto cel una modra mazda je pa itak totalka
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 7:11:21
|
|
|
|
Gordana-3
|
ko so krožišča, jaz nikoli ne grem na notranji pas, vedno ostanem kar na zunanjem, da lahko potem hitro smukneš iz krožišča ven.
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 9:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
In delaš zelo narobe, ker pol oviraš promet in ljudi, ki znajo skozi krožišča vozit sploh v tistih krožiščih v tistih krožiščih, ki imajo po dva pasova.
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 9:33:34
|
|
|
|
Gordana-3
|
meni se ne zdi, da je to tako zelo narobe . če sem 1x ali 2x letno na takšnem krožišču ... .. , ali pa grem takoj dol na naslednjem izvozu - potem še naj grem na tisti sredinski pas?
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 9:37:26
|
|
|
|
piščanc
|
če greš takoj naslednji izvoz ven, potem ostaneš na zunanjem pasu, če greš katerikoli drug izvoz ven (pa ni važno ali je to enkrat letno), se na zunanji pas postaviš preden zaviješ ven, se pravi po zadnjem uvozu.
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 9:50:20
|
|
|
|
mika
|
In delaš zelo narobe, ker pol oviraš promet in ljudi, ki znajo skozi krožišča vozit sploh v tistih krožiščih v tistih krožiščih, ki imajo po dva pasova tud jaz delam narobe. sam je problem v tem, da so majhna krožišča nepravilno sprojektirana, ker bi morala bit enopasovna in ne dvopasovna, tako da nimaš možnosti, da bi pravočasno iz natranjega pasu zapeljal na zunanji pas, potem pa se lahko pelješ še ne krog. v večjih dvopasovnih križiščih pa vozim pravilno. drugače so krožišča najbolj varna. če pride do nesreče, za kartere je neskončno možnosti, posledice niso tako hude kot v križišču dveh cest, kjer je manj možnosti za nesrečo, trki so pa lahko usodni
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 12:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če greš takoj naslednji izvoz ven daš žmigovc, se vključiš na zunanji pas in greš takoj naslednji izvoz ven. Če greš kasneje ven se vključiš v notranji pas.
|
|
|
|
RE: Pravilno skozi križišče in krožišče 13.12.2007 13:21:26
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ne želite si me srečati-izogibajte se rdeče mazde!
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?