dory
|
No pa se bom oglasila se jaz, ceprav mi je ta tema ze rahlo prezvecena . Sama sem bla v podobni situaciji...moj bivsi je,ko sem jaz nepricakovano zanosila ugotovil,da mu ne sezem do gleznjev...tako se je izrazal...silil me je v splav na vse mozne nacine..ker tega ni dosegel je sel...a le za toliko casa, dokler je bil se "cas" za splav...potem je preveril zadevo...prisel nazaj...pa ne zaradi ljubezni, ampak zato, da bi mi dal vedet, kaksna **** sem, da sem mu to lahko naredila...ponizeval me je, zatiral, zaniceval...jaz pa sem sprva se malo potrpela, vse do usodnega padca, zanj seveda neznega , zaradi katerega bi kmalu izgubila otroka...za otroka ni nikol imel denarja, izogibal se je vsem nakupom hkrati pa me je zmerjal za vsako nakupljeno stvar,ces,da je za otroka pa ja vse dobro,ker itak ne bo dolgo rabil ...in ob vsej tej zgodbi se danes sprasujem,kaj mi je bilo,da sem ga toliko casa prenasala...ampak je blo ze prav tako...bila sem jezna nanj seveda, ampak z vsakim mesecem vec,ko sem bla noseca, vedno bolj sem pozabljala na ta najin odnos in gledala samo se na odnos on in takrat se nerojen otrok... Po dolgih mesecih muk sem se odlocila prekinit stike...za otroka je potem izvedel in ga tudi prisel pogledat...kaj dosti pa mu tudi ni bilo, sploh ker se je bal obveznosti...po drugi strani,pa je kazal svojo nezrelost,ko je po svetu siril take govorice, da smo veckrat pomislili, da ni cisto pri pravi...no ampak glede tega se ne sekiram vec, saj so moji domaci bili price marsikateremu incidentu in res sem jim hvalezna,da so mi takrat znali stati ob strani in mi dati moci za naprej.... Skratka od tega je ze kar precej casa...ocetovstva nisem urejala in ga verjetno se nekaj casa ne bom...gledam pa predvsem na varnost in zascito otroka nic drugega...ceprav si zelim,da bo nekoc le prislo tako dalec in bo prisel obiskat otroka...nikoli ne bom pustila otroka brez nadzora in tudi obiske ne bom dovolila prepogoste, ampak toliko pa, da bo tamal vedel kdo je njegov oce...rajs vidim,da je njegov oce enkrat na leto kot nikoli...ceprav dejanski oce bo pa nekdo,ki ga bo vzgajal... Otrok ima pravico do oceta, ce so normalni odnosi in oce ne predstavlja nobeno ogrozenost za otroka...ampak taksni ocki bi se morali poleg pravic seznaniti tudi z obveznostmi, ki niso tako enostavne...sploh za tiste nezrele!
|