Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 4.1.2007 13:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaposlitev kot gospodinjski pomočnik, če imaš 100% invalida z odločbo. Moraš pa bit zaposlen in ne na zavodu. S to zaposlitvijo izgubiš pomoč in postrežbo za otroka, vendar se zakon glede tega ureja. Tako ima moja teta oz. je zaposlen njen mož. Za nakup avtomobila s znižanjem davka le-tega pa pa to ne velja več. Mi lahko kakšna napiše kaj več glede te cestnine oz. če je še kakšna olajšava?? Tnx
|
|
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 4.1.2007 14:12:45
|
|
|
|
digi
|
Nalepka za avto - invalid.... Potem valda dodatek za nego otroka s posebnimi potrebami.... Otroci dodatek k štipendiji... Hm.... sem vidla enos tran, ko ej full o tem napisano,amapk ne vem kje,ko ugotovim, prilepim link
|
|
RE: Pravice in zakoni za starše otrok z pp(sa... 5.1.2007 11:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Zaposlitev kot gospodinjski pomočnik, če imaš 100% invalida z odločbo. Moraš pa bit zaposlen in ne na zavodu. S to zaposlitvijo izgubiš pomoč in postrežbo za otroka, vendar se zakon glede tega ureja. Tako ima moja teta oz. je zaposlen njen mož. Za nakup avtomobila s znižanjem davka le-tega pa pa to ne velja več. Mi lahko kakšna napiše kaj več glede te cestnine oz. če je še kakšna olajšava?? Tnx http://szds.si21.com/zakonodaja.htm tu je prav za cestnino, ostale pravice si pa preberi na spodnjih dveh linkih, ki sem jih prilepila
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?