|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravi popadki - kakšni?
30.11.2006 11:55:10   
lysa
Imam samo še 3 tedne do PDP in me je začelo skrbeti, če bom sploh vedela, da so se mi začeli popadki. Zaenkrat nisem imela lažnih popadkov, razen v začetku drugega trimesečja mi je nekajkrat otrdel trebuh. Prosim vse tiste, ki ste že dale skozi porod, če mi lahko poveste, kako začutim popadek.
Zanima me pa še nekaj ... že skozi vso nosečnost imam beli tok, ki steče iz mene v curku. Mogoče katera ve (bila v podobni situaciji), kako lahko razlikujem, da mi odteka porodna voda ali pa je to le beli tok?
Za odgovore vam bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravi popadki - kakšni?
30.11.2006 12:19:53   
Romcka
hi you:) preden sem sla prvic rodit, me je bilo strah popolnoma istega kot tebe sedaj...pa so vsi pravli, da naj ne skrbim in da bom vedela, ko bo zares..pa me je se vedno skrbelo..samo ko se je zacelo, sem res takoj vedela za kaj se gre:) pa tudi ti bos..nic ne bos zamudila:) glede ostalega pa ne morem pomagat:)
uzivaj  da bi slo hitro in cimmanj bolece mimo:)
R

mi pa imamo dve sončici: Kajo in Nejo:)

http://krizajcki.moj-album.com/

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2006 13:05:49   
tinkamiška
Hojla

Tudi jst sem se spraševala kako bom vedela kdaj gre zaresuser posted image Prepozna sigurno ne boš, lahko se ti zgodi, da boš šla prej tja, pa te bojo domov poslali.
Podobno je kot otrdevanje trebuha, samo, da to otrdevanje ne neha in se ponavlja in ponavlja. Jst sem si zapomnila, da ko to otrdevanje traja na 5 minut in ne neha, je dobro poklicat, al se it pa kr pokazat. Pri meni je to otrdevanje trajalo malo več kot eno uro in sva šla z možem v porodnišnico. Rodila sem pa šele čez dva dni. Če bi se pa fino odpirala, pa lahko že tisti dan...

Glede plodovnice: moja je bila prozorna ali pa mogoče malo rozasta, nič podobna belemu toku, tako, da tega ne moreš zamenjatuser posted image

Tri tedne je še kar nekaj časa, meni so se vlekli ko hudičuser posted image

nič ne skrbi, res boš vedela, ko bo šlo za res.

Srečno!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2006 20:28:40   
mala
glede popadkov se strinjam s predhodnicama, glede belega toka pa naslednjič omeni ginekologu, jest sem dobila ene tablete, ki si jih daš v nožnico in pol se ta beli tok zmanjša...pa za umivanje uporabljaj intimno milo-tud pomaga...lp

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2006 21:01:38   
Anonimen
mene pa zanima glede na to da je to tudi prvič pred mano kaj so sploh popadki in kako to zgleda...ali je to res neznosna bolečina? kaj se sploh takrat dogaja s tabo?

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2006 21:02:23   
lojzika
Ko so se začeli popadki, je bilo tako kot takrat predno dobiš menstruacijo. Vsaj pri meni se je začelo tako

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2006 21:11:37   
Katrin
Pozdravljena!

Ne skrbi, ko bo šlo za rea, boš zagotovo vedela user posted image

No, meni je najprej odtekla voda, popadke sem dobila šele v porodnišnici.

Srečno!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lysa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2006 21:21:16   
sonchica
hey ! jaz sem dobila fejst grozne popadke jaz sen misla da me bo pobralo ,nisem mogla sedet ne stat ne ležat ne na svetu nič.... mene so fejst boleli in to ven nad hrbet user posted image

me je pa tud blo strah ker sen bla 8 dni prek roka in sem samo čakala kdaj bo user posted image ampak nato pozabiš ko zagledaš to malo zlato štručko .... boš vidla kak je lepe občutek ko  to nedolžno bitjece kar splavle iz tebe user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2006 21:46:37   
rainbow
ah, kje je že to user posted image user posted image

prvič je res vse pod velikim vprašajem, kaj, kako,... imaš dve varianti, ali se začne s popadki (bolečina podobna kot pri menstruaciji, ki se seveda stopnjuje), ali pa da ti poči mehur, ki je kar za opazit in ne vem, če bi ga lahko spregledalauser posted image ;
meni je prvič šla voda, in sem šla hitro v bolnico, je treba it kar hitro, zaradi možne infekcije;
drugič pa so se mi začeli popadki, sem dala še ta starejšo spat in vseuser posted image user posted image , predihavala in štela časovne razmake (ok. 3 ure), potem pa sta bila dva res hudo boleča, pa sem rekla, nič, treba it, in sem potem čez dve uri rodila;

tak da drugič bo super v redu, prvič se pa tudi preživiuser posted image

vsem nosečkam želim čim lažji porod in veliko veselja z user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2006 22:21:39   
lex
Jaz sem dobila samo umetne popadke, ker je bila plodovnica zelena in sem prišla totalno brez njih v porodnišnico. Jaz sem jih občutla kot da bi mogla bruhat, pa ni šlo kaj ven.
Začelo se mi je ful čudno, povsod piše, da začne zgoraj navzdol bolečina, no pri meni je bilo glih kontra, pa še na CTG mi ni nič pokazalo ampak čez dobrih 6 ur smo dobli Aleksa.

Vsak porod je drugačen in vsaka ga drugače občuti. Želim ti čim lažji porod.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?