Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 12:19:53
|
|
|
|
Romcka
|
hi you:) preden sem sla prvic rodit, me je bilo strah popolnoma istega kot tebe sedaj...pa so vsi pravli, da naj ne skrbim in da bom vedela, ko bo zares..pa me je se vedno skrbelo..samo ko se je zacelo, sem res takoj vedela za kaj se gre:) pa tudi ti bos..nic ne bos zamudila:) glede ostalega pa ne morem pomagat:) uzivaj da bi slo hitro in cimmanj bolece mimo:) R
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 13:05:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Tudi jst sem se spraševala kako bom vedela kdaj gre zares Prepozna sigurno ne boš, lahko se ti zgodi, da boš šla prej tja, pa te bojo domov poslali. Podobno je kot otrdevanje trebuha, samo, da to otrdevanje ne neha in se ponavlja in ponavlja. Jst sem si zapomnila, da ko to otrdevanje traja na 5 minut in ne neha, je dobro poklicat, al se it pa kr pokazat. Pri meni je to otrdevanje trajalo malo več kot eno uro in sva šla z možem v porodnišnico. Rodila sem pa šele čez dva dni. Če bi se pa fino odpirala, pa lahko že tisti dan... Glede plodovnice: moja je bila prozorna ali pa mogoče malo rozasta, nič podobna belemu toku, tako, da tega ne moreš zamenjat Tri tedne je še kar nekaj časa, meni so se vlekli ko hudič nič ne skrbi, res boš vedela, ko bo šlo za res. Srečno! Tinka
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 20:28:40
|
|
|
|
mala
|
glede popadkov se strinjam s predhodnicama, glede belega toka pa naslednjič omeni ginekologu, jest sem dobila ene tablete, ki si jih daš v nožnico in pol se ta beli tok zmanjša...pa za umivanje uporabljaj intimno milo-tud pomaga...lp
|
|
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 21:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa zanima glede na to da je to tudi prvič pred mano kaj so sploh popadki in kako to zgleda...ali je to res neznosna bolečina? kaj se sploh takrat dogaja s tabo?
|
|
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 21:02:23
|
|
|
|
lojzika
|
Ko so se začeli popadki, je bilo tako kot takrat predno dobiš menstruacijo. Vsaj pri meni se je začelo tako
|
|
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 21:11:37
|
|
|
|
Katrin
|
Pozdravljena! Ne skrbi, ko bo šlo za rea, boš zagotovo vedela No, meni je najprej odtekla voda, popadke sem dobila šele v porodnišnici. Srečno! Lp, katrin
|
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 21:21:16
|
|
|
|
sonchica
|
hey ! jaz sem dobila fejst grozne popadke jaz sen misla da me bo pobralo ,nisem mogla sedet ne stat ne ležat ne na svetu nič.... mene so fejst boleli in to ven nad hrbet me je pa tud blo strah ker sen bla 8 dni prek roka in sem samo čakala kdaj bo ampak nato pozabiš ko zagledaš to malo zlato štručko .... boš vidla kak je lepe občutek ko to nedolžno bitjece kar splavle iz tebe
|
RE: Pravi popadki - kakšni? 30.11.2006 21:46:37
|
|
|
|
rainbow
|
ah, kje je že to prvič je res vse pod velikim vprašajem, kaj, kako,... imaš dve varianti, ali se začne s popadki (bolečina podobna kot pri menstruaciji, ki se seveda stopnjuje), ali pa da ti poči mehur, ki je kar za opazit in ne vem, če bi ga lahko spregledala ; meni je prvič šla voda, in sem šla hitro v bolnico, je treba it kar hitro, zaradi možne infekcije; drugič pa so se mi začeli popadki, sem dala še ta starejšo spat in vse , predihavala in štela časovne razmake (ok. 3 ure), potem pa sta bila dva res hudo boleča, pa sem rekla, nič, treba it, in sem potem čez dve uri rodila; tak da drugič bo super v redu, prvič se pa tudi preživi vsem nosečkam želim čim lažji porod in veliko veselja z
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?