|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praskanje
2.7.2007 13:33:00   
Majabo
Punce rabim pomoč,

nas dveletnik se zadnje casa neusmiljeno praska po glavici. Uši nima, suhega lasisca / prhljaja tudi ne.
kak dan se praska, tudi ponoci,...potem spet nekaj dni nic, pa spet praskanje,....
Laske  mu umivam enkrat na teden, vem da je poletje in vrocina, vendar že to je podvig. Ob pranju glave namreč zganja tako histerijo da je prav mukotrpno.
Je kriv šampon? Katerega uporabljate ve? Ali morda to, da mu lask ne perem pogosteje??

kako naj otroku dopovem, da si na obrazu drzi brisaco, da glavio nagne, da..??? to bi dveletnik ze lahko razumel! pa ne user posted image  !
ko mu zmocim glavo (tus, polivanje - ni vazno) je v momentu na nogah v naslednjem pa ze v iz banje ali vsaj v mojem narocju.
Pa mi ja ne bo treba kupit tistega obroca za okoli glave da bo ko roža user posted image  ampak zadeva traja ze dobro leto.....in sploh ne preraste tega dejstva, da je treba glavo pac oprat! Ima katera tisto rec, da ne tece otroku voda v oci ???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praskanje
2.7.2007 13:49:16   
Linapina
Da te potolažim. Mi smo imeli do pred 14 dni enake probleme z umivanjem las, sedaj pa ALELUJAuser posted image , se je odprlo kar samo od sebe. Naša 26 mesečnica sama drži glavo nazaj in sploh ni problema sploh!!! A imate skoz isti šampon, mogoče bi pa bilo dobro zamenjati ga. Kje se pa praska? Če po vrhu glave je lahko kriv sonček, ki lašsišče tudi nadraži, če pa okoli ušes ali pa zadaj, pa je najbrž krivo potenje. Mi si umivamo 2x tedensko, čeprav bi bilo včasih potrebno še večkrat (je pa muka pri sušenju, ker ima lase do ritke), pa ne zdrži pred fenom niti minute! Se sprašujem kako bi bilo če bi pustila da se zdaj ko je toplo posušijo kar na zraku??

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 13:49:36   
srki
S temi problemi se tudi pri nas ubadamo. Pranje glave je nekaj najhujšega, ne morem mu dopovedati, da ne bo šlo v oči, da naj glavico nazaj drži. OK, saj jo, samo premalo časa, zato mu verjetno tudi vsega šampona ne sperem iz glave. Mogoče se tvoj zaradi tega praska, ker ni dovolj sprano lasišče?

Drugače uporabljam otroški šampon, pa tudi tako veliko ga ne dam, glavo pa mu umivam enkrat na teden.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 14:44:11   
Majabo
sej se spasujem ce je to, dam malo šampona, potem pa verjetno se slabo sperem,....da je ja vsega hitro konec user posted image
glavice sicer nima umazane, tudi laske ima ravno zaradi tega pranja cisto kratke no vseeno...praskanje je tu
praska se predvsem uzadaj, pa tudi sampon imam zadnji mesec nov
ok, bom presaltala nazaj na trdo milo od mustele, s tem sem mu prala kot dojencku, se ne peni toliko in se hitro spere
pa obvezno morava biti z mozem oba, ker je tak kot bi ga kdo polil s kropom, prav smili se mi da prezivlja take travme zaradi navadnega pranja lask, ne zelim ga kregat, ker vem da tega ne pocne zanalasc, ampak je pa mukotrpno tole...ze zadnje leto, kar noce minit,....
se mi dozdeva da ce voda spricne v oci se nekako prenese no ko mu zalije usesa je pogajanj konec

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 16:22:18   
tulip
Tudi NAŠ SKORAJ 2LETNIK SE PRASKA PO GLAVI, VERJETNO RES OD POTU, PA OD SONCA..
Ups, nisem videla da pišem z velikimi.... V glavnem bo verjetno to.
Glave nekaj časa ni hotel prat, zdaj pa jo zelo lepo  nagne nazaj v banji, ga poležem na hrbet in mu pojem pesmico: kako se laski šamponirajo, kako jih vodica spira, kako nič ne gre v oči in so uhca vesela, pa kako lepe in čiste laske bo imel... nekaj  v glavnem, se sproti zmišljujem in tamali ful posluša in je pri miru!

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 9:06:28   
binica
Pozdravček,
tudi z mojo Lano imamo velike probleme zaradi pranja laskov in je vedno jok in stok. Smo pa bili ta vikend v toplicah in se je veliko kopala in čofala po bazenih in takrat sem ji močila laske in pravila kako je to lepo. In je uživala!
Nato smo šli domov in v banjo in sem ji spet močila laske in jih našamponirala in dopovedovala, da je to isto kot v bazenu, pa ni nič jokala! Nasprotno - prav uživala je!

Tako da morda lahko poskusiš na podoben način...

Upam, da vama uspe!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?