|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje vozička
11.5.2009 13:36:38   
anika87
Vprašanje za tiste mamice, ki ste že prale tekstilne dele vozička v pralnem stroju.
Ali ste v stroj dale prat tudi športni del vozička, se pravi športni sedež, ki ima vdelano plastiko za hrbtni naslon ali pa recimo strehico, ki ima plastični lok.
A je ostalo vse celo (tudi pralni strojuser posted image )?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje vozička
11.5.2009 14:25:49   
2.2.
jaz sem v celoti prala z streho in je bilo vse lepo čisto....sem pa prala na 30

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.5.2009 19:04:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2009 21:29:19   
tašy
Jaz imam peg perego pliko P3,in vse tekstilne dele operem v pralnem stroju na 30 stopinj,tudi strehico z plastničnimi deli.Pa do sedaj ni bilo še nič narobe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 22:25:53   
Najaa
Vse sem prala na 40 in je vse ok. user posted image

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2009 6:53:18   
anika87
Hvala punce!
Bom kar čez vikend zalaufala stroj ( ko je cenejša elektrika).
Tako da bo voziček prištiman čakal, če dojenček kaj pohiti user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2009 12:23:14   
Alja_

Mene pa zanima sušenje teh tekstilnih delov (zarad plastičnih delov) od vozička v sušilnem stroju?
A ste tud posušile v sušilcu ali pa zunaj na zraku?
LP

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 12:28:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2009 12:31:28   
meta21
Jaz tistega dela s hrbtno oporo nisem tlačla v stroj, ker mislim da je lesen (jane) ampak sem ga dala v banjo in ga sčistla s tušem in krtačo. Vse ostalo, s plastiko vret pa sem oprala v stroju.

Plastike jaz niti slučajno ne bi dala v sušilec. Tolk se pa ne mudi, da ga ne bi raje na zraku posušila. Voziček le stane kar nekajkrat po 100 eur in ne bi riskirala. Zarad razkuževanja pa...rajši daj dojenčku pleničko pod glavo pa bo.

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2009 12:58:30   
anika87
Jaz sem sicer oprala čisto vse do podrobnosti, vse v pralnem stroju, vse ostalo celo. Sem pa res vse, kar je bilo možno, iz plastike potegnila ven, kar pa je všito, pa je pač ostalo notri (recimo na strehicah).
Vse je ostalo celo, sušila sem zunaj. Ampak, če bi bil grdo vreme recimo... mogoče bi celo v sušilca porinla... ne vem, ker nisem takrat razmišljala o tem. Ampak - zakaj pa ga ne bi dale v sušilca - tiste ki pišete, da ne bi?
Ne vem... saj na sušilcu je tudi funkcija, da suši z bolj lahko temperaturo. Glede plastike pa - po moje - če je preživelo vse  v stroju ( s strojem vred), bo najbrž tudi v sušilcu, a ne?

Zala,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2009 13:02:15   
Katy78
Jaz sem vse oprala na 60C, imam pa Hartana, tako da ni nikjer kakšne plastike, edino lok na strehci, ampak blago se komot dol sname. Je pa tak material, da je bilo zunaj suho v parih urah.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2009 13:35:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Ampak - zakaj pa ga ne bi dale v sušilca - tiste ki pišete, da ne bi?
Ne vem... saj na sušilcu je tudi funkcija, da suši z bolj lahko temperaturo. Glede plastike pa - po moje - če je preživelo vse  v stroju ( s strojem vred), bo najbrž tudi v sušilcu, a ne?

Jaz imam na strehici tisti prozorni del, malo debelejšo folijo in se mi zdi, da bi se nagubalo. Ne vem, jaz ne bi...lahko pa katera proba in poročauser posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2009 14:00:29   
ZmajTolovaj
MEEEETAAAA

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 3.6.2009 14:01:22 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.