|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje otroških oblačilc 100.tič
26.2.2005 14:49:20   
Anonimen
Verjetno je že blo kje kaj o tem,pa nimam časa iskat.
Ne vem kaj je narobe z mano oziroma s pralnim strojem.
Moja mala :miska: je pravi :hudicek: pri mazanju cunj.
Saj mi je logično da mali otroci ne morajo gledat na cunje in nisem huda nanjo. Huda sem nase ker še danes ne znam prati. Priznam.
Kje je problem?
:pujs: Na koliko naj perem pisana oblačilca da bom odstranila madeže od drajsanja po tleh(kolenih) in včasih od kakšne mastne hrane?
:zmeden: Do sedaj sem prala pisane na 40 stopinj, z navadnim praškom in polomija
:zmeden: dodala sem na 40 stopinj VANISH OXI AXCION MAX in polomija _MADEŽI OSTALI - na eno roza trenirkico sem dodala celo VANISH GEL(že prej sem ful namazala) - NIČ UČINKA
:pujs: S katerim pralnim praškom naj poiskusim?
:pujs: Na koliko stopinj naj perem pisana oblačilca da bi mi odstranilo madeže?
:zmeden: Bele cunje na 95 stopinj mi zelo lepo opere
:zmeden: Čudim se ker mi od čokolina madeži ne gredo stran!
:pujs: Imam pa Gorenjev pralni stroj kakšno leto in 1100 obratov vse skupaj - kateri program je potem pravi za moj problem?
:zmeden: Imamo pa mehko vodo
:) Hvaležna bom za kakeršen koli nasvet!
Hvala!
l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
26.2.2005 14:56:03   
Blink1
Stran vrečt cote;);)

Sej ne...v bistvu nimam pojma.:zmeden:

Jaz pisana zaenkrat perem na 30 ali 40. Nimam pa še problemov z močnimi fleki:angel:

kaj pa če te hude fleke na roke zaribaš?:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2005 15:03:44   
frutka_
Enkrat je Kira in Vikica lepo opisala postopek za odstranjevanje madežev...morda malo prelistaj nazaj po postih ali pa piši privat.

Če ti kaj pomaga jaz uporabljam Ariel in je kar učinkovit.
Imam tudi Gorenje 1200 obratov in perem običajo tako:

belo perilo (brisače, bodiji, plenice, sp. perilo) na 95, skrajšani program

pisano (rdeče, modre, manj umazane stvari, če mali npr. kaj polije), perem polovični program

črno perem vedno na 60

posteljnino perem polovičnem

V glavnem opere vse. Predpranjaa in dodatnega izplakovanja ne uporabljam. Opere kar lepo, ker imam tekoči prašek še običajno madeže namažem s praškom. Nekaterih madežev (npr. iz slinčkov) pa nikak ne spravim dol in me tudi jezi.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2005 15:04:33   
frutka_
Čokolino mi vedno gre dol!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2005 15:21:01   
Blink1
joj...a vam ne gre na živce, da v reklamah pa grejo vsi fleki dol:grrr::grrr:

Jaz lahko pop... zraven...Sem rekla, da bom enkrat nesla v henkel, pa da vidimo persil:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2005 16:09:53   
CUKRČEK
Ojla,
jaz prisegam na praške od Amwaya in prav tako na spray proti madežem ( pre-wash spray) od Amwaya. Z omenjenim sprejem spravim ven vse madeže.

O ava oxi axion pa tudi slišat nočem, ker majo tako zoprno reklamo( četudi dobro pere ga zastonj ne maram:)- )

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2005 16:10:43   
CUKRČEK
Aja, pa še to: pisane perem na 30-40 stopinj, bele pa na 90 stopinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2005 18:15:42   
buča
Pomoje delaš vse prav.Saj je pri meni isto.Sedaj smo začeli uporabljati še flomastre,in ni da bi govoril.Imam pa Vanish gel,pa če takoj namažeš in opereš gre dol,če pa čakaš,pa včasih šele ta peto rundo:)-:)-Men da prašek Dixan pa silan white tulip izredno lep vonj,ki traja....in traja:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2005 18:15:46   
buča
Pomoje delaš vse prav.Saj je pri meni isto.Sedaj smo začeli uporabljati še flomastre,in ni da bi govoril.Imam pa Vanish gel,pa če takoj namažeš in opereš gre dol,če pa čakaš,pa včasih šele ta peto rundo:)-:)-Men da prašek Dixan pa silan white tulip izredno lep vonj,ki traja....in traja:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2005 18:16:54   
buča
:ups:zgleda,da sem dvakrat kliknila,sorči:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2005 19:33:34   
Alika
Vam priporočam,da kupte crayoline flomastre,k grejo z vodo iz rok in pri vsakem pranju tud iz vseh oblačil-preizkušeno:bravo::bravo:.Ampak more seveda na flumastrih pisat,da se sperejo(washable).

Drgač pa jz od dojenčka vse perem na 60°.Ampak je res,da zaenkrat še nimava drugih flekov,razen včas od kakice.:duda::ups:
Za tavelcga je pa itak zmer problem fleke stran spravt:hudicek::hudicek:,se mi pa zdi,da je vanish oxy max kr učinkovit.:zmeden:
Dobi se pa tud eno tako rmeno čistilo-Meglio.S tem tud čuda stvari stran spravš.:zmeden:
Velik sreče pr pranju.
lp Alika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2005 19:37:20   
emaa
Meglio ali od katerekoli druge fimre razmaščevalec, jaz ga imam zmeraj na zalogi, za pečico, obleke in za avto, vse od muh in žužklov spraviš dol pa smao podrgneš.
Drugač pa barvno perilo perem na 50, če je poflekano, pa našpricam z razmaščevalcem, te vanish zadeve pa mi ne spravijo nič dol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2005 22:02:56   
Anonimen
Jaz imam katerikoli najcenejši prašek v gelu mi pride pod roke, vse pisane cunje perem na 40 stopinj, belo pa na 95. V glavnem gredo fleki kar dol, če pa kakšen ostane, se pa sploh ne sekiram. Meni je važno, da je čisto, potem pa če tudi s kakih flekom. Če pa je kakšna taka stvar poflekana, ki je res lepa in jo je škoda, pa uporabim Tru sprej od Vanisha, ki se kupi v Merkurju v Avstriji. Vse gre preč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2005 8:51:14   
maruškaD
Tekoči pralni prašek Dash (zadnja dva meseca ga v sparu nimajo več), tko da zdaj Ava. Prašek v prahu Ariel ali Ava. Za madeže pa Vanish.

Belo v glavnem na 60 stopinj, pisano na 30 ali 40.

Včasih ostanejo madeži(ker jih spregledam in ne namažem z vanishem). V glavnem pa brez problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?