|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje modrčka
4.1.2008 11:06:44   
bettika
Imam modrček, ki mi je malo prevelik. Sestava 91 % bombaž, 9% elastan. Pralo naj bi se ga na 40 stopinj. Če ga operem na 95, se bo kaj skrčil? Je pa brez kosti, tako da ga komot vržem v stroj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje modrčka
4.1.2008 12:13:32   
anita4
Ja ne vem kaj naj rečem na to .
Če ni bil predrag potem poskusi to varijanto , če pa je bil drag bi pa jaz raje premisllauser posted image

(odgovor članu bettika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 12:51:48   
mily
Probi. Sej verjetno ga zdej ne moreš nosit ne? In v najslabšem primeru, ga tut potem ne boš mogla.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 19:38:28   
robinzon
Po mojem tako visoka temperatura elastanu ne bo koristila.  Lahko se ti zgodi, da ven dobiš eno razvlečeno cunjo.  Sam bombaž se po mojem ne bo skrčil , če je kolikor toliko kvaliteten.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 19:43:04   
Anonimen
Jaz ga ne bi prala na tako visoki temperaturi, vsaj prvič ne.

Kako pa to, da ga ne zamenjaš za ravno prav velikega?

(odgovor članu bettika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!