|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje avtosedeža?
27.3.2006 14:09:57   
StBarbara
Kako perete prevleke otroškega avtosedeža?

Mi imamo avtosedež MaxiCosi Priori XP. Sicer je na njem etiketa, da se pere ročno, ampak jaz sem
dala prevleko prat na 40 st. in na ful malo centrifugo ( 400 mislim). Tam, kjer so stiki, se je vse razsefralo, same nitke so vsepovsod...

A vse na roke perete te prevleke?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pranje avtosedeža?
27.3.2006 14:15:08   
Marogica
Nikoli ne perem na roke, vedno v stroju, na 40 stopinj. Najprej pa madeže namažem s Vanish milom, drugače je tako ali tako brezveze. Imamo pa Romerja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 14:38:14   
NinKa
ojla,

jaz pa ponavadi perem kar v avtu, z mokro krpo pa je. Sicer si niti ne predstavljam da gre to zgornjo dol user posted image . Imamo pa Rommerja, v ta drugem sedežku pa sploh ne vem, če lahko gre ven? Tisti pa je Trianos.user posted image  Bom ko grem naslednjič v avto bolj pozorno pogledala.

Perem pa redno unga sedežka za hranjenje, pa se še ni nič zgodilo, pa ga centrifugiram na 800 obratov.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 14:45:38   
Bubamaraa
Jaz imam tudi ta sedež (maxi cosi priori xp), pa sem ga tudi prala v stroju na 30 c, centrifugo sem dala na 1000 in se mi je  ful lepo opral, in nič se mi ni scefral...Je kot nov....pa ga nisem prala sam enkrat, ampak najmanj 3x...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 14:50:44   
StBarbara
Sedaj opažam, da tam, kjer so stiki ni zašito, ampak zlepljeno user posted image skupaj. Mogoče zaradi tega?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 15:25:50   
lelaval
Jaz sem vedno prala v stroju na 40. Tudi blago z vozičkov.
Zdaj pa imam enega, ko ne gre dol, pa sem jezna, ker moram na roke čohat. user posted image user posted image

Verjetno pa je res šlo narazen, ker je lepljen.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 16:15:42   
*goldfish*
TUDI MI IMAMO MAXI COSIJA IN SEM GA RAVNO PREJ SKUPAJ SKLADALA, KER SEM GA VČERAJ PRALA (Ups črkeuser posted image )

Pa sem ga že večkrat prala (4-5 krat) v stroju na 30 stopinj. Ni se nič razcefralo, pač pa so se mucke pojavile in to na tej bočni-ramenski zaščitiuser posted image  (upam, da sem razumljivo napisala, drugače ne znamuser posted image )

Sem pa malo jezna, ker rabiš inštrukcije iz tega, kako ga čisto razmetati, da lahko opereš tudi trakece, s katerimi se otroček zašpičiuser posted image  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.