Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 19:59:34
|
|
|
|
Timotej
|
Prosim, prosim, pomagajte - katero čistilo uporabljate za otroške madeže, pa da gredo ti res iz oblačil. Povejte mi še, a perete pisano perilo na 60 stopinj, a barve ostanejo takšne, kot so, a perilo strogo sortirate po barvah, rumeno skupaj,pinki skupaj itd...Please, help, mamo nekaj cotk tako grdo zapacanih, da mi je kar žal. Hvala, hvala. :sloncek:
|
|
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 20:04:26
|
|
|
|
viv_
|
Jaz perem modro na 60 (tega je res veliko, od vseh treh), ostalo (rumeno, roza, oranžno, rdeče...) pa na 40, če je flek pa uporabim Vanish (imam enega v tubi in tisto peno v spreju) pa gre vse dol... belo pa kuham. lp
|
|
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 20:10:35
|
|
|
|
ZARA
|
Jst delam isto kot viv!!
|
|
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 20:58:24
|
|
|
|
mala Tinka
|
Jaz sortiram perilo na temno(modro, črno), rdeče, svetlo in belo. Belo perem pri 60°, ker se mi zdi škoda perila za 90°, ostalo barvno pa perem na 30-40°. Za odstranjevanje madežev uporabljam Vanish Oxi max(prašek) in Vanish gel. Sem pa nekaj časa uporabljala tudi sprej od Dr.Beckman's - je bil tud fajn. Edini madež, ki sem ga res težko odstranila, je bila polivka za špagete.
|
|
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 21:05:07
|
|
|
|
CatJa
|
Jan je vceraj dobil na bodi sok od lubenice, danes sem dala prat, pa ni slo dol. :hudicek:
|
|
|
|
Pranje, čiščenje madežev 29.6.2005 21:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Perem črno in temno modro skupaj, svetlo skupaj in rdeče, če je le dovolj "robe", skupaj. Včasih pa kaj rdečega podtaknem med svetlo. Vse to perem na 40 stopinj, belo pa kuham. Za fleke imam Vanish in Tru, sicer gre pa s Persil gelom in zdaj z Ariel Kids (po Miškinem nasvetu) itak skoraj vse ven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?