amyZ
|
Jaz sem se kar en lep čas odločala ali kupit sušilni stroj ali ne in katerega. Potem sva se nekako odločila za Gorenje, srednja varianta, ki naj bi bila ok, cenovno dostopna in 5 let garancije. Uporabljava ga zdaj 2 meseca in sem kar zadovoljna z njim. Vzela sem večji boben 7kg, ker je pralni stroj 6kg. Ampak ker vse cote spet niso za sušit ponavadi operem dva stroja in ju skupaj posušim. In ni nič nagneteno, ker že v pralnem stroju ni, pa še privarčujem za eno sušenje. Nama prav pride, ker imava psičko in večino dlak sušilec pobere iz cot, razen tiste ki se preveč primejo. Zaenkrat uporabljam mehčalec, ker mi je všeč vonj oblačil, ampak ko pride najin bo fajn ker bodo tudi brez njega cote mehke. Likam jaz skoraj nič ne, razen kakšnih srajčk in tega, drugače je, če takoj pobereš iz sušilca in zložiš vse lepo in nič zmečkano. Če pa pustiš se pa zna zmečkati. Moram rečt, da je meni sušilec res olajšal delo, ker vso tisto obešanje in gledanje ali bo prišlo vse na špago, poleti zasede cel balkon, pozimi pa v sobi. Zdaj pa tistih par cunjc (serveti, posteljnina, občutljivi puloverji, modrčki) pač obesim in se tudi hitro posuši, ker ni vse nagneteno. Tako, da jaz iz svojih izkušenj priporočam!
|