|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralno-sušilni stroj
2.11.2009 21:36:07   
kolovoz
No, situacija je takšna, da se nam je pokvaril 15 let star pralni troj user posted image . Sušilni stroj ima tud že kar nekaj let za sabo in bo slej ko prej za na odpad.
Zdaj pa premišljujemo o nakupu pralno-sušilnega stroja in me zanimajo predvsem vaše izkušnje,.... Tiste, ki imate to varianto prosim, če mi lahko navedete + in - le teh. pa katere firme so ok.
Hvala!
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 21:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kolovoz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 22:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pralno-sušilni stroj
2.11.2009 22:46:22   
Anonimen
Smo imeli enega Candyja pa so bile cunje (kljub temu da smo sušili pol manj kot prali) totalno zmečkane in smo ga po nekaj časa prenehali uporabjati kot sušilni stroj in smo v njem samo še prali. Možno, da so novejši boljši in manj potratni, samo jaz bi vseeno (če bi mi prostor to dovoljeval) raje kupila ločena stroja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pralno-sušilni stroj
3.11.2009 7:09:09   
zvesta
sama nikoli več ne kupim kombiniranega... šele zdaj, ko imam vsakega posebej, vidim, kak škart je bil in koliko vode in elektrike smo več porabili :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pralno-sušilni stroj
3.11.2009 9:22:40   
Urko15
Mi imamo ves čas samo pralno-sušilne stroje in smo zelo zadovoljni. Kot prvo mi je škoda prostora in denarja za dva stroja. Kot drugo pa mi je bolj funkcionalno imeti oboje skupaj. Seveda, boste nekateri rekli, da lahko manj opereš, ker se v tistem času suši, res pa je tudi da ko greš zjutraj od doma lahko daš prat in sušit, ko prideš domov pa vse skupaj zložiš v omaro.
Prisegamo le na elektrolux stroje. Prvega smo imeli 7 let (eno popravilo), drugega imamo tri leta (eno popravilo v garanciji- naša krivda).
Sedaj je na trgu precej različnih strojev tako da ses plača malo pogledati in primerjati med seboj. Predvsem pa vzemite tistega, ki je priznane znamke in ga izdelujejo že dolgo let.


_____________________________

Naj živi...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?