Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 9:53:30
|
|
|
|
soncece24
|
In zdaj ruži ko hudič, seveda sem ga takoj izklopila, ko je začel ružit in na perilu videla, da je iz enga modrca kost padla. Kaj naredit? Je edina možnost serviser ali lahko sama (no, ne jaz moj) kaj razmontiram, da najdem to hudičevo kost? Jezna sem sama na sebe ko , ker sem 100 krat rekla, da si bom ono vrečko za modrce prat nabavla, pa si je nisem in evo sr...
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 9:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
, odšraufaj zadnjo ploščo, zavrti boben z roko, pa poskušaj, kje "ruži". Mogoče jo boš našla, kosto smotano.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 9:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja naš stroj je tud "ružu" še ko sem bla doma in je mami serviserja poklicala da je dal te kosti ven. Pri nas so ble kar tri Ne vem pa če bi lahko to sama nardila. Jst se neb lotevala. Sploh če maš še v garanciji stroj. Ti lahko kasnej komplicirajo in ne boš mogla uveljavljat garancije. Drugače pa une vrečke za ločeno pranje perila so imel v Hoferju ful poceni, al pa uporabi eno staro prevleko za vzglavnik je tud ok.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 9:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina možnost pri meni je bila serviser.Sama nisem dobila ven,ker je bilo nekje zadaj,nedostopno. Ko je prišel serviser sem samo povedala,da nekaj ropota,in ko ga je vžgal,je takoj rekel,da je od modrca.Še sam je težko dobil ven,saj je moral vzadaj vse razšraufati.Takoj je bilo 5 čukov in opozorilo,da se modrci perejo v posebni vrečki,ki se dobi prav za to.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 10:01:58
|
|
|
|
soncece24
|
Hvala punce, bomo popoldan šravfali, ko moj domov pride. Garancija mi je pa pred 14 dnevi potekla, karin, tak da glede tega ne bo panike Danes pa grem na lov za to presneto vrečo
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 7.2.2007 10:22:43
|
|
|
|
Naja31
|
Meni se je tudi to že zgodilo. Ampak sem to porajtala šele ko stroj ni več vode ven povlekel. Sem kost našla v filtru.
|
|
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 9.2.2007 1:05:28
|
|
|
|
TheAngel
|
pri nas se je pa tista buknica na koncu kosti zataknila v luknji bobna in se jo je dalo potegniti s kleščami ven brez razstavljanja sedaj pa peremo v vrečki ja kar taki bombažni tanki - le da se zaveže
|
|
RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca 16.2.2007 13:52:44
|
|
|
|
Mešamdrek
|
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.