|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralni stroj je pojedel kost od modrca
7.2.2007 9:53:30   
soncece24
In zdaj ruži ko hudič, seveda sem ga takoj izklopila, ko je začel ružit in na perilu videla, da je iz enga modrca kost padla. Kaj naredit? Je edina možnost serviser ali lahko sama (no, ne jaz moj) kaj razmontiram, da najdem to hudičevo kost? Jezna sem sama na sebe ko user posted image , ker sem 100 krat rekla, da si bom ono vrečko za modrce prat nabavla, pa si je nisem in evo sr... 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralni stroj je pojedel kost od modrca
7.2.2007 9:56:15   
Anonimen
user posted image , odšraufaj zadnjo ploščo, zavrti boben z roko, pa poskušaj, kje "ruži". Mogoče jo boš našla, kosto smotano.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 9:56:47   
Anonimen
Ja naš stroj je tud "ružu" še ko sem bla doma in je mami serviserja poklicala da je dal te kosti ven. Pri nas so ble kar triuser posted image
Ne vem pa če bi lahko to sama nardila. Jst se neb lotevala. Sploh če maš še v garanciji stroj. Ti lahko kasnej komplicirajo in ne boš mogla uveljavljat garancije.

Drugače pa une vrečke za ločeno pranje perila so imel v Hoferju ful poceni, al pa uporabi eno staro prevleko za vzglavnik je tud ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 9:59:06   
Anonimen
user posted image  Edina možnost pri meni je bila serviser.Sama nisem dobila ven,ker je bilo nekje zadaj,nedostopno.
Ko je prišel serviser sem samo povedala,da nekaj ropota,in ko ga je vžgal,je takoj rekel,da je od modrca.Še sam je težko dobil ven,saj je moral vzadaj vse razšraufati.Takoj je bilo 5 čukov in opozorilo,da se modrci perejo v posebni vrečki,ki se dobi prav za to.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 10:01:58   
soncece24
Hvala punce, bomo popoldan šravfali, ko moj domov pride. Garancija mi je pa pred 14 dnevi potekla, karin, tak da glede tega ne bo panike user posted image user posted image Danes pa grem na lov za to presneto vrečo user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 10:22:43   
Naja31
Meni se je tudi to že zgodilo.
Ampak sem to porajtala šele ko stroj ni več vode ven povlekel. Sem kost našla v filtru.

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2007 1:05:28   
TheAngel
pri nas se je pa tista buknica na koncu kosti zataknila v luknji bobna in se jo je dalo potegniti s kleščami ven brez razstavljanja
sedaj pa peremo v vrečki ja
kar taki bombažni tanki - le da se zaveže

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 13:52:44   
Mešamdrek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 21:50:51   
Moyca_
kaj mu pa nič ne daš za jestuser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.