|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralni stroj
30.4.2007 13:58:54   
Mina1
ja, crknil nam je Gorenjev pralni stroj, 3 tedne nazaj je bil doma serviser, smo dali 100 eur za nove ležaje in za nov pokrov (samo tisti obroč), torej vrata. Sedaj bi novo popravilo stalo dodatnih 35-50.000 sit in serviser nam je rekel, da se ne splača popravljati, naj raje novega kupimo in tako. In tisto popravilo 100 eur smo torej čez okno vrgli oz. z njim oprali 4 ali 5 žeht, drago pranije ni kaj.

Sedaj vas sprašujem, kateri stroj naj na hitro kupimo (v mislih imam samo dober pralni stroj A kategorije). Katerega predlagate.

Če bom kdaj kupovala sušilnega, ga bom kupila posebej, torej samo pralni stroj. Kateri?

Se pa mudi, ker nas je 5 in zelo veliko peremo.

I don't care what they say, I just wanna live my life
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralni stroj
30.4.2007 14:06:05   
soncece24
jaz imam zanussija, sem zelo zadovoljna, super pere, je ful enostaven za uporabo, naštimavaš lahko vse od temperature, pa do števila obratov individualno, je A kategorija in je bil bivših 89 jurjev. http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=57522AD3-F256-7C19-7658-108320E871C3

evo, takšen je, samo da je ta kombiniran, moj pa samo pralni.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 14:11:08   
*goldfish*
Mi imamo Whirlpool-ovega, ta 6 čut, al kaj vraga jeuser posted image

6 kg perila lahko opereš, ima led prikazovalnik koliko časa še pere, ima zamik ure pranja, veliko programov pranja.
Ta šesti čut pa pomeni, da koliko perila pereš si sam jemlje toliko vode in centrifugo si sam naštima kao.

Je pa v vseh pogledih razred A, razen ožemanja.
Mislim pa da stane ta model bivših 120 jurjov.user posted image

user posted image  AWM 8125/4
Tehnologija Šesti čut
Dvojni LED zaslon
Prostornina bobna 48 l
Polnjenje do 6 kg
Nastavitev do 1200 obr/min
Izbira temperature od 0° do 90°
11 programov
Sistem proti penjenju
Sistem za dvigovanje vode
Aquastop sistem proti izlivu
Digitalni zamik vklopa
Prikaz procesa pranja
Kot odpiranja vrat bobna: 172°
Poraba el. energije: 0,95 kWh
Poraba vode: 49 l
Glasnost pranja: 60 dB(A)
Glasnost ožemanja: 75 dB(A)
Dimenzije VxŠxG (cm): 85x60x60

Energijski razred: A
Učinek pranja: A
Učinek ožemanja: B

< Sporočilo je popravil mana_t -- 30.4.2007 14:22:50 >

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 14:27:24   
Gina
Jao pa Gorenje! A veš da smo mi imeli od decembra pa do danes Gorenjev sušilec 3x v popravilu, pa spet čudne glasove spušča, Gorenjev pralni stroj pa 1x. Skupaj sem dala toliko denarja za popravila, da bi menda že bilo za nov stroj. Res da veliiiiko peremo in sušimo, ampak v bistvu sta stroja stara eden manjkot 4, drugi pa 4 leta, ne bi smela biti tako kratka življenjska doba, al kako!?

Tako da tudi mene zanima, s katerimi stroji ste kaj zadovoljni, pa predvsem če so stari več kot 3 leta, pa da perete veliko in da še kar normalno delajo brez popravila.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 14:50:39   
Julija08
Jaz imam tudi Wirpoolovega tega 6 čut in je ful dober. Moj je edino tisti ozki, ki se fila od zgoraj (sem ga morala kupiti zaradi prostorske stiske).
Imel je 3 leta garancije, pa se ni niti enkrat pokvaril in ful dobro opere. Pa tud naštimaš ga lahko, da recimo začne prati z zamikom (do 19 ur).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2007 14:54:11   
Mina1
Ja, bom po službi letela v Merkur, pa H. Norman in BOF, da vidim in primerjam cene, pa če je kateri v akciji in tako. Rabim ga pa takoj, so še prazniki vmes, tako da, mi res veliko peremo, kaj pa vem. 

Sem jezna sem totalno skeširana, zdaj pa še to, pa še registracija bo kmalu, uf... 

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2007 17:56:34   
Anonimen
Ravno zato sva se midva odločila, da starega ne bova popravljala, da se nama kaj takega ne zgodi. Sva raje kar v novega investirala. Vzela sva Candy GO 514, se nama je zdel najboljši kompromis med ceno in uporabnostjo oz. varčnostjo. Priporočam pa nakup v GA, ker tam dobiš za isto ceno kot drugje 5 letno garancijo, česar drugje načeloma ne dobiš, vsaj ne brez doplačila.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2007 17:57:52   
Anonimen
Evo še link: http://www.gospodinjski-aparati.si/iskalnik/articles.php?id=7432

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2007 18:39:56   
Anonimen
Oj
Jaz imam Gorenje WA64163 in mi je super. Sicer mi je malo prevelik boben, ker perem zaenkrat le za dva, ampak ko bo pa user posted image mi bo pa toliko bolje. Jaz bi ti priporočala tega, res. Sicer je malo drag. Takrat ko sva ga midva kupovala je bil okol 160.000 sit v akciji, drugače 180.000 sit. Imajo pa vsi Gorenjevi stroji 5 let garancije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2007 21:14:13   
Slončica
Elektrolux opere in posuši 6kg.Pa še lcd prikazovalnik časa ima.Ma rabla sem kak teden da sem preštudirala vse funkcije.Mal dražji sam vreden vsakega takrat še tolarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2007 21:38:26   
TONČI.
6 kg perila lahko opereš, ima led prikazovalnik koliko časa še pere, ima zamik ure pranja, veliko programov pranja.
Ta šesti čut pa pomeni, da koliko perila pereš si sam jemlje toliko vode in centrifugo si sam naštima kao.

samo 5 kg perila, drugeče pa vse isto. No, pa 54cm globok. Whirlpool awoD 45135 Superca. Vse ima a razred ( pranje, centrifuga, pa še nekajuser posted image ) Je pa tam okoli 90.000 bivših sit
Drugače pa mal tle poglej

http://www.gospodinjski-aparati.si/

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2007 13:52:36   
MH0
Mi smo vzeli tega : http://www.gorenje.si/pralni_stroji?aid=10798, ki dela malo po svoje in mi je malo žal, da nismo vzeli tega: http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=85086.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2007 13:58:37   
Mina1
Punce hvala: smo vezli "BOŠ" Maxx 6, trenutno je naredil že nekaj žeht in smo zadovoljni, je bil glih v akciji v H. Normanu iz 650 EUR na 500 EUR.

Kako se že napiše Boch...

(odgovor članu MH0)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 12:53:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?