|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prakticnost svetle, usnjene sedezne garniture?
17.11.2006 11:12:23   
Mojca P.
Prosila bi za vasa mnenja in izkusnje!!

Opremljamo naso novo hisko in z mojim razmisljava o bez, usnjeni sedezni garnituri. Pri hisi sta dva zivahna fanta, ki nosita po celem stanovanju hrano, flomastre, voscenke, flase in obcasno se puncka, ki samo se popestri dogajanje. Torej, se vam zdi svetlo, usnje sploh prakticno pri 3 otrocih? Kaj pa ciscenje in nega?

Iz izkusenj vem samo, da ima tasca usnje v vanilja barvi in ga Zigu v dobrih dveh letih se ni uspelo zamazat do te mere, da ne bi slo ocistit (ceprav je pri babici dovoljeno vec, kot doma)...zato me res mika, da bi jo kar kupili?

Po tem, kar sem pa slisala se pa tudi usnje med sabo razlikuje, ne samo od vrste, ampak brusenja ipd...in kako naj prepoznam najboljso in najbolj trpezno verzjo? Po ceni, izgledu, besedi trgovca?
Povejte, predlagajte..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prakticnost svetle, usnjene sedezne garn...
17.11.2006 11:21:57   
Tia27
Jaz ti ga ne priporočam v bež barvi, imamo in je groza,non stop lahko čistiš za našo tamalo,tud kemični je že gor dobila in smo jo morali dati prebarvat na nov, ker to je barvan,tko da ne priporočam, raje izberi med temnejšimi odtenki, jaz če bi še enkrat kupovala bi vzela rdečo,lp

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 11:23:46   
Anonimen
Midva imava sicer temno usnje, ampak ima pa moja kolegica svetlo bež sedežno in majhnega otročka k tud rad čečka po njejuser posted image .
Pa gre vse dol. Razen kakšen alkoholc verjetn ne. Sam to jim pa itak ne daješ v roke a?user posted image
Edin kar mene jezi na svetlih sedežnih da se s časoma pozna recmo od kkšnih novih kavbojk barva gor. Sam gre čist simpl dol z vodo in krpo.

Glede kakovosti so pa nama svetovali čim bolj gladko usnje ker je najmanj občutljivo. Je pa zagotovo tud cena tista ki ti pove dost o kakovosti, pa ne sam usnja ampak na splošno sedežne(ogrodje, polnilo...)
Če jo mate namen imeti dlje časa je boljš dat več pa komot sedet k pa šparat pa pol vsake par let menjevat.

Men so super sedežne v Natuzziju v BTC Ljubljana. Udobne ful in tud kar kakovostne. Cene se pa gibljejo tam od 500.000,00 naprej. Imajo pa tud na obrokeuser posted image .

(odgovor članu Mojca P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2006 11:26:36   
Miss Piggy
Mi mamo tud naročeno svetlo bež sedžno, sam ne v usnju, ampak v mikrotkanini- idealna za čiščenje, kasneje bo popokala kot usnje, pa še bolj prijetna na dotik. Pa imamo tud dva mala barbara doma.

Sam še vedno čakamo, čakamo, čakamo,...kar krepko čez rok.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 11:39:08   
blue sky
Sama imam doma bež usnjeno sedežno (umetno usnje) zdaj že eno leto, pa je še vedno kot nova. Res pa je, da imava z mojim dragim  user posted image šele na poti. Tako da bomo še videli, kake lumparije bo zganjal po stanovanju user posted image .  Drugače ni težko vzdrževanje. Midva večkrat tudi jeva na sedežni, pa tudi, če kaj poliješ, samo obrišeš z vlažno krpo. kako pa je z odsranjevanjem kulijev, fluomastrov in tega pa žal ne vem - upam, da se da.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 11:55:57   
kapica
Midva imava tudi svetlo usnje. Sicer se bebice nimava, ampak od obiskov se je tudi par stvari gor poznalo. Pa je slo fajn z vlazno krpo dol (kuli). Se mi zdi da je kr trpezna, poleg tega lepo zgleda, ker se mi zdi da se sobo bolj osvetli.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 12:34:14   
atinav
Mi imamo tudi bež dvosed in dva bež počivalnika in moram povedat da smo res full zadovoljni. Tian veselo skače gor pa dol in moram povedat da se res lepo obriše z mokro krpo no še lepše pa z robčkom ki jih uporabljamo za otroško ritouser posted image . Jaz sem v začetku tudi bila full v dvomih no ampak vidim da smo se za enkrat res pravilno odločili...no imamo pa usnjeno in smo jo naročili pri Žakelj-u, res je bila cena kar visoka, ampak se je splačalouser posted image

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 12:58:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atinav)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2006 13:02:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

A sedežne čistite samo s krpo in vodo, ali uporabljate tudi kakšno čistilo?

Jaz uporabljam mleko za usnjene sedežne garniture. Cca. 1x mesečno, drugače pa sam z vlažno krpo pobrišem. Mam pa mačkone tku da morem mal večkat k vse možno gor prneseta. Moja tašča jo sam dvakrat letno z neko pasto za sedežne in je tud še zmer ful lepa, stara je pa 10 let.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2006 13:07:17   
Mojca P.
No, jaz sem seveda mal tasco povprasala, ce je zadovoljna...je bolj konzervativen tip in sem vedla, da bo kriticna...me je pa presenetla, ker je bilo vse v zvezi s to sedezno v bistvu pozitivnouser posted image .
Glede ciscenja pa ona pravi, da cisti z vlazno krpo, 1x mesecno pa ga namaze kar z navadno noveo ali soleouser posted image , ki jo nanese s krpo. Sedezno ima ze vsaj 6 let (tolko sem jaz pri hisiuser posted image ) in je popolnoma ohranjena.

Kje pa je ta Zakeljuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2006 13:12:29   
Mojca P.
Sem ze nasla in narocila kataloguser posted image !
Hvala

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2006 17:43:44   
Anonimen
midva imava bež usnjeno sedežno in sva z njo zelo zadovoljna. user posted image  še sicer ne riše, vendar mu uspe tudi kakšno hrano gor nalimat. Jo pa zelo enostavno očistim s Pampers robčki.

(odgovor članu Mojca P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2006 22:59:41   
Katrin
Pred kratkim smo bili na obisku pri prijateljih z enoletnim malčkom in imajo belo usnjeno sedežno. Seveda sta jo naša oba navihančka polila s sokom, pa jo je prijateljica samo obrisala z vlažno krpo. Rekla mi je, da sta bila tudi onadva skeptična ob nakupu, da pa jima ni žal, ker gredo vsi madeži stran z mokro krpo.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2006 9:55:05   
Mojca P.
Hvala punce...odlocitev je padla...bez usnjeuser posted image !!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2006 11:43:47   
Anonimen
Svetlo nikakor ne,usnjeno pa ja in to v temni barvi,majn delikatno.
Naslednje sedežna granitura,če mi bo sreča naklonjena bo usnjena nikoli
več iz blaga.Čez mejo in najbrž že kmalu pri nas je čistilo za usnjeno pohištvo.
Spraj Pronto samo za usnje.Pošpricaš,razmažeš s krpo,počisti in zaščiti
usnje.

(odgovor članu Mojca P.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.