rija
|
predali: zakon, sploh tisti, ki se zapirajo neslišno, obvezno moraš met pa tisto predelno mrežo, da se ti vse ne vozi gor in dol zgornji elementi: meni so boljši taki, ki se odpirajo navzgor, je manj možnosti, da se mi mali non stop z glavo zadevamo v odrta vrata pečica: jo imam na sredini, ker sem bolj majhna, mi kakšna visoka varianta ne pride v poštev pomivalni stroj: za male ljudi definitivno najboljše spodaj, normalno, da ti ni treba na prstih stat, ko zlagaš vanj kozarce okno pred pomivalnim koritom: imam, ker je tako zadovoljeno votlinskemu efektu je pa res, da smo naredili prav v ta namen dolgo ozko okno, ki pokriva tisti del med spodnjim in zgornjim elementom, kjer bi sicer bile ploščice, torej smo kar prišparali luč nad delovno površino obvezna dobra napa, mora stati vsaj 25 procentov vrednosti kuhinje veeeeelik jumbo ameriški hladilnik z ledomatom steklokeramična plošča itak, ne maram plina, niti nimamo plinovoda prostor za mikrovalovno, najlepše vgradna, če ne gre, pa v nekem lahko dostopnem delu, kjer ne moti koši za smeti iz ikee, tisti, ki se izvlečejo. cokl, oz spodnja letev na elementih naj bo snemljiva, ker se pod njimi le nabere kakšna svinjarija, pa je potem lažje za čistit ali če se kaj polije, vedno steče pod element pa če je fiksno, ne gre spucat. ali pa kuhinja na nogačah.... dovolj svetlobe nasploh ploščice po tleh mi smo si omislili pod pomivalnim koritom še električno smetiško, v sklopu centralnega sesalnega sistema za sprotno pospravljanje malih nesnagic namesto ploščic recimo steklo, se lahko čisti, pa še zgleda fajn dovolj delovne površine, če si glih neka kuharca ... to so moje zahteve, vendar jaz skorajda ne kuham....kakšno kavo, pa eno kosilo na mesec mogoče, pa zajtrke.....
_____________________________
...vox populi...
|