|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praga in izvidi
18.4.2007 10:36:23   
sarcy21
Imam eno vprašanje glede na to da za v prago rabiš kar nekaj izvidov me zanima zakaj mi napotnice za te preiskave ne napiše moja ginekologinja. Sem jo klicala pa mi je rekla da glede na to da sem samoplačnik (čeprav bom oddala vlogo za povrnitev stroškov) morm tudi te preiskave plačati sama, ampak zakaj potem plačujem zdravstveno zavarovanje???

Osebna zdravnica je rekla da mi more te napotnice napisati ginekologinja, ginekologinja je pa rekla da pač ona ne more, da lahko probam še pri osebni zdravnici (ampak kako mi bo osebna zdravnica napisala napotnico za HSG, morda za ostalo se bom lahko zmenila pri osebni sam ko sem ji omenila je rekla da pač to more ginekologinja)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praga in izvidi
18.4.2007 10:40:37   
Anonimen
Tukaj pri nas lahko dobiš dokumentacijo,napotnice pa ne,ker si samoplačnik.

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 10:44:16   
sarcy21
Ampak preden grem v Prago morm opraviti HSG da sploh vem za kater postopek se morm prijaviti, tega mi pa ne da

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 10:46:57   
Anonimen
Ja to ti pa mora dati.Tudi če greš v Prago,te bo v Sloveniji spremljal tvoj ginekolog in on ti bo pisal zdravila,delal UZ in dajal terapijo,ki ti jo bodo v Pragi predpisali.Rezultate boš potem posredovala preko e-maila v Prago.

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 10:49:12   
sarcy21
Je rekla da pač ne ker sem samoplačnik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 10:50:36   
Anonimen
Ma ti naši zdravniki user posted image Koliko pa pride samoplačniško HSG?

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 10:52:40   
sarcy21
Ne vem še

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 11:42:39   
Slončica
HSG ti mora odobrit ginekologinja,če pa se ne da pogovarjat pa jo zameni,pa povej ji zakaj jo menjaš

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 13:32:39   
sarcy21
Sej jo bom res zamenjala ker takole pa več ne gre spet mi je rekla da mi je ne da.

kr neki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2007 12:50:27   
sarcy21
Ne boste verjele.

Klicala sem na Ginekološko kliniko in spraševala (ker so me kar malo vezali najprej k enmu pa spet drugmu...) koliko stane samoplačniško HSG in potem končno zvem okoli 31 eurov in vsa vesela se hočem naročiti (vesela pač ker sem pričakovala da stane več) in mi rečejo da ne morm opraviti HSG samoplačniško, da naj raje zamenjam ginekologinjo, da bi bila prvi primer k bi to plačala.

In jaz potem čisto besna kličem svojo ginekologinjo in razložim sestri da sem pač govorila z GK in da pač samoplačniški HSG ne obstaja in da so mi tam rekli da mi MORE napisat napotnico. In kaj mi je odgovorila ja pridte pa se boste zmenili z ginekologinjo. Tako da danes jo bom končno dobila, sem pa naročena za HSG 3.5. ob 9ih zjutraj (morm še potrditi da sem dobila napotnico da ne bom pod vprašajem)

Ampak to je pa res že smešno da me pošilja ginekologinja na nekaj kar sploh ne obstajauser posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?