Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pozrav od oktoberčice!!! 13.5.2005 13:52:33
|
|
|
|
bambi
|
No, na hitro sem skočila v službo, da vidim kaj je novega in da se vam na brzino malo javim. Sem na mirovanju, in bom verjetno ostala do poroda..... Seveda brez zapletov pri meni ne gre in danes ko sem prišla na pregled, so v bolnici izgubili vse moje izvide krvi in tudi izvida nuhalne ni bilo..... Jaz pa z diagnozo "zelo tvegana nosečnost"..... če ne bi bilo ene prijazne sestre, ki me je malo pomirila, bi po moje kar danes tam rodila. In to naj bi bila otroku prijazna porodnišnica..... seveda kje drugje kot v MB! Če bi bilo z mojo krvjo kaj narobe ali če bi se slučajno lahko kaj zdravilo na podlagi izvida krvi, bi na žalost to pri meni bilo prepozno, ker so se izvidi izgubili in kaj lahko narediš?????? NIČ, ker nimaš nič v roki...... Tako sem jezna in samo lahko molim, da je moj otroček vredu...... sem pa v 17. tednu..... Skratka sem danes takšne volje, da bi lahko nekoga zabila v tla.... Upam da ste ve bolje LP Bambi
|
|
|
|
Pozrav od oktoberčice!!! 13.5.2005 14:20:41
|
|
|
|
soncek&luna
|
joj bambi, si ne predstavljam kaj si dozivljala...pa se ker smo nosecnice taaakoooooo se bolj obcutljive.. z :duda: bo sigurno vse ok...jaz pa sem danes dopolnila celih 17t :) :rozica: za lep dan in vikend
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2005 15:27:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Pozrav od oktoberčice!!! 13.5.2005 15:31:44
|
|
|
|
MojcaG
|
tudi jaz držim pesti, da bo vse ok in da bodo našli tvoje izvide.. saj bo, boš videla, in tudi tvoja jeza bo kmalu odfrčala.. lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
Pozrav od oktoberčice!!! 13.5.2005 17:04:34
|
|
|
|
willma
|
Ojla bambi! Najprej ti pošiljam šopek :rozica: Kar se pa tiče bolnice...:zmeden2:...se te kar predstavljam, kako je zgledalo. Ti tako bojevite narave (pozitivno mišljeno!!!) in informacija o izgubljenih izvidih......po moje si jim pošteno zagnala strag v kosti.:)- Čuj, upam da si še omenila, da si morala v bolnici stradat poleg dobljenih porcij in ob samo trem obrokom na dan, potem pa ti še izvide zgubijo:grrr::hudicek: Upam da se drugače vredu počutiš in se čuvaš. en lepo pozdrvaček od bolniške sotrpinke willme;) ps: tudi pri meni še ni ne duha ne sluha o poslanih izvidih:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?