|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozne julijke in zgodnje avgustovke + vse ost...
24.2.2005 10:29:07   
Čičica
Živjo, punce!

Kako ste kaj? Počutje ok?
Jaz imam rok 1.8., sem v redu, se uspešno bojujem proti vsem mogočim gripam in prehladom, ki razsajajo naokoli. :bravo:

Naslednji pregled pri G imam komaj 22.3. - uf, kako daleč je še to. Bomo pa zato takrat podrobno pregledali mikino v meni. Komaj čakam! :duda:

Kako pa je kaj z vašo telovadbo, hojo, plavanjem? Jaz poskušam čimveč hodit, ampak kdaj preprosto ni volje.

Oglasite se! Lep sončen pozdrav z Goriške!
Jutri pa rojstni dan - že pričakujem :torta: in :darilo: in :rozica:! ha ha
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.2.2005 12:19:36   
Tiamo
Še jaz, rok 8.8. sem doma na "rizični" bolniški.:bravo::bravo:

Virusa in gripe še nisem staknila in upam, da bo šlo mimo mene.:sloncek::sloncek:

tudi jaz se že pridno širim v rit in trebušček. Pregled imam 20.3 in upam da bo vse OK.:love::love::love:

Telovadba?!:zmeden: Bolj počivam, kar se malo sprehajam.. :kuza: poskušala sem nekaj telovadit po knjigi pa me je preveč špikalo v predelu jajčnikov, tako da bom raje počakala na lepe spomladanske dni :rozica::rozica: in šla kam v naravo.

Pišite in pobožajte trebuščke,:muca:

Drugače me dajejo običajne stvari: zgaga, špikanje, krvaveče dlesni in nespečost.

Tia74 :nosecka:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2005 12:36:54   
Jessy
Evo, še jaz!

Se mi zdi, da je avgustovk tako malo.

PDP je 2.8., včasih tudi 31.7., upam, da več izvem v torek, ko imam ponevni pregled.
Zdravje je zdaj vredu. Vmes sem prebolela eno virozo, ki na srečo ni bila tako zelo huda.
Moje gibanje je enako 0. Vse, kar se jaz gibljem je v službi (učiteljica), doma pa le kar grem po stanovanju, ko pospravljam... Sem pa zadnjič kidala sneg. Sem se bolj pazila, ampak sem bila kar 2 uri zunaj. V glavnem, nič ne telovadim, nič ne hodim. Obupno! Se bom mogla malce v roke vzet.

Trebušček kar lepo raste. Pod oblekami se ga niti ne vidi, ko pa se slečem, je pa će takooo velik. Men se prav fajn zdi, možek pa tudi le cveti, ko ga gleda. Pridno ga mažem s kremo proti strijam, koliko bomo pa s tem uspešni, bomo pa še videli.
Čutim bebija še ne, ampak upam, da ga kmalu začutim.

Jaz vam pa pošiljam en lep, zasnežen pozdrav iz severne Primorske.

Rožica, tebi pa želim, da se ti uresničijo vse skrite želje.

lp, Jessy in :duda: (17.t)

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2005 12:43:40   
monči
ojla nosečke

jaz imam PDP 6.8. 2005:bravo::bravo:

drugače se počutim ok, mal me skrbi seveda kot tudi verjetno vse vas, če bo s tamalim ali tamalo vse ok.
Danes ponoči me je kr nekj ščipalo v trebuhu, kakšnih mehurčkov ali metuljčkov še ne čutim, kot napovedujejo moje predhodnice, pa že komej čakam da se kaj začne dogajati 9nebesa
aja, pa danes je baje luna, pomoje tamalga tut tko meče kot mene:)
spola še ne vem, bom pa vprašala na pregledu 16.3.(šele):(
kaj naj še napišem....aha telovadba....hmmmmm...bolj slabo kaže, bi se morala več gibati in tudi kaj telovaditi.
Že nekj časa premišljujem, če bi šla na orbitrek pa si ne upam, da ne bo kaj narobe.Kaj ve mislite?

no fajn se mejte, božajte bušije in se crkljajte.
lp Monči:metulj:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2005 12:53:54   
malika
Jaz imam rok 29.7, ampak vseeno upam da bo prej.
Sicer pa imam že gromozanski trebuh(mogoče pa sta dva :)-:zmeden: ), mali že malo pleše po trebuhu, zredila sem se že konkretnih 5 kg, če pa bi skoz nekaj jedla in pila.
Nabavit hvalabogu ne rabimo nič, razen kakšnega poletnega bombažnega pajacka in poletni bodi. ležalnik smo že kupili, posteljico pa smo si tudi to sposodili.
Drugače pa sem že oprala in zlikala pleničke in že čakajo v omari poleg ostalih luštnih oblekc. Komaj čakam.
Za kakšno telovadbo nimam volje, pa še takoj se utrudim, plavanje pa mi ne paše najbolj, ker se prav dušim v vodi.Škoda, pa tako rada imam vodo.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2005 14:35:00   
lenika
Jessy, vidim, da si tudi ti učiteljica, tako kot jaz in se ti je lepo izšlo, da boš doma točno eno šolsko leto. Ko sem se jaz poleti poročila, mi je šef malo za šalo in verjetno malo tudi zares rekel, da ko bom noseča, bi bilo lepo če bi rodila poleti in bi bila na porodniški 1 šolsko leto. Lepo je , če ti ni treba na porodniško sredi šolskega leta in potem nazaj priti spet sredi šolskega leta. Ker si to tudi sama želim, sva se odločila, da bova začela na :duda: delat konec poletja, z upanjem, da bo čim prej ratalo.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2005 15:05:09   
monči
Jessy, Lenika tudi jaz sem učiteljica :)

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2005 15:13:33   
lenika
Vidim, da nas je kar nekj iz tega poklica tukaj.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2005 15:14:43   
tejč
Jessy, lenika, monči, tudi jaz sem učiteljica!!
Moj PDP je 15.5.
A kej veste, kako je s koriščenjem dopusta pred porodniško? A bo kera kej rekla ravnatelci?

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2005 15:20:54   
lenika
Tejč, imam sodelavko, ki je rodila v začetku meseca junija. Delala je do sredine meseca maja, ker sta se tako z ravnateljem dogovorila. Uradno je koristila dopust in porodniško, v resnici pa je bila v službi. Dogovorila sta se, da se ji ne bo treba vrniti v službo z mesecem majem prihodnje leto, ampak z mesecem septembrom, ko se bo začelo novo šolsko leto. To se mi zdi v redu rešitev, če se počutiš dobro in lahko delaš. Ker sem sama učiteljica na razredni stopnji9, ne vem, kaj bi lahko delala, če bi se vrnila v službo meseca maja ali junija.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2005 15:22:02   
lenika
Ups, ne vem kako se mi je prikradla tista 9 vmes. Se opravičujem.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2005 15:28:28   
tejč
Lenika, hvala za odg. Jaz sem ravnateljico vprašala, kaj bom potem maja delala, pa je rekla, da me bo dala v PB. No, če bo katera kaj vedla o tem koriščenju dopusta, naj me prosim obvesti. LP.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2005 18:41:54   
monči
no jaz v bistvu še nisem nič preveč premišljevala o tem, vem le to, da bom šla septembra 2006, ko se začne spet šola učit.Sej se kr nekako poklapa.
lp

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2005 19:29:49   
CIPRESA
Tudi jaz sem pozna julijka, G pa pravi da je mogoče plodek tudi mlajši, kar pomeni da sem lahko tudi zgodnja avgustovka.
Jaz sem doma, na bolniški in hodim gor in dol po bajti, se bašem s hrano, gledam TV in odštevam dneve. Mali me že pridno brca, zdaj ga čutim že kar vsak dan in sem vsakič v 9nebesa.

Drugače pa doma nosim še vedno moje stare trenirke, ki se raaaztegneejooo,za zdravnika pa sem si kupila ene nosečniške hlače, ki pa mi še lezejo dol, tko da trebuh še nimam nevem kako velik, se mi je šele zdaj dobro začela večati, pridelala pa sem do 12t 2 KG, potem do 16t 1KG in ravno včeraj še 1KG = skupaj torej 4KG.

LP CIPRESA

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2005 20:42:23   
Jessy
Lenika, midva sva začela delati :duda: že aprila. Vmes sva za dva meseca prekinila, ker sem bila na shujševalni dieti, potem je pa takoj ratalo, da sem še dieto mogla predčasno prekiniti. Ampak se je splačalo!

Mi je ena forumovka preračunavala porodniško in dopust tako, da naj bi šla delat šele okrog 25. septembra. V bistvu mi je vseeno, če ne grem delat s 1.9., saj vem, da me bo razred čakal, ko se vrnem, pa čeprav kak mesec pozneje. Bom uživala z :duda: dokler bom lahko.

Se še tipkamo!

lp, Jessy

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2005 20:55:20   
monja
Pozdrav julijke in avgustovke!

Dobro da sem prišla špkukat na forum, da se tudi jaz vpišem.

PDP 2.8., trebušček se nekaj malega vidi že tudi iz oprijetih oblačil, sicer pa bolj zvečer, ko se opazujem pred ogledalom.

Moram nas pohvaliti, da smo mi zelo pridni. Renoviramo stanovanje, da bo bebica prispela v novo, lepo sobico. Tako da, žal, nimam veliko časa za računalnik in forum...;);). Je kar kaos trenutno, a bo že.

Hkrati pa mi tako čas še hitreje beži in sploh nimam časa biti zaskrbljena s stvarmi v zvezi z nosečnostjo.

Se pa zaenkrat z :duda: dobro počutiva in upam, da bo tako vse do najlepšega trenutka. Enako pa želim vsem vam :rozica:.

Jessy, žal nimam veliko časa, da se ti kaj oglasim z mailom, pa ne zameri in prejmi pozdrave kar javno. :):love:

Lepe sanje,monja

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2005 21:08:12   
monja
Joj se vam opravičujem. V začetku sporočila so se mi malo črke pomešale in iz mišljene besede "špegat" sem napisala "špukat". Nič tako grdega nisem imela v namenu, a se mi je posrečeno, če lahko tako rečem, črkovje malo zamešalo. Ups...:ups::ups::ups: Hitrost nikoli ni dobra.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2005 22:15:52   
Jessy
Monja, ni panike!

Vi kar urejajte sobico in stanovanje. Jaz komot počakam!!!

Lep pozdrav tudi tebi!

Jessy

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.2.2005 9:35:20   
hruška
No, da se pofočkam še jaz. PDP imam 30.7.:bravo:, pa tudi meni pravijo, da je bolj mali plodek, tako da se lahko zgodi, da bo avgusta.
Sicer imamo od nabavljenih stvari samo voziček in lupino, ostalo pa še sledi. Ogromno stvari bom dobila še od sestre in sestrične, tako da me čaka le nakup previjalne in mogoče kakšnega čebrička pa koša za plenice.
Za spol še ne vemo, ampak meni se kar malo zdi, da bo punčka:angel:. Sicer pa nočem nič rečt, ker vsi okrog mene trdijo, da bo fantek. Komaj čakam morfologijo in srčno upam, da mladiček ni preveč sramežljiv in da bo pokazal, kaj nas čaka.
Brca pa že kakšen teden9nebesa in jaz sem vsa happy, kadar ga začutim.
Sicer pa sem na bolniški in ob dnevih kot je ta sem prav vesela, da je temu tako. V takem metežu se mi namreč še v štacuno ne da!
No, toliko zaenkrat od mene, upam, da se še kaj pišemo in lep pozdrav vsem vam in vašim trebuščkom!

Hruška 17 5/7

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?