|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poznavalke na pomoč
23.7.2007 22:41:04   
Anonimen
Jaz ne vem več, kaj se dogaja z mojim telesom. Prvič sem zanosila leta 2003 in kot študentka rodila zdravo deklico. Leta 2004 sem zopet zanosila - ss. Decembra 2006 se je zgodba ss ponovila, tokrat je bilo potrebno čiščenje. Od čiščenja naprej (zdaj je že 7 mesecev) imam zelo neredne menstruacije, ciklusi so dolgi od 28 do 40 dni. Zadnjo menstruacijo sem imela 9 junija. pred dvema dnevoma pa se mi je pojavil izcedek, ki je bil najprej sluzasto krvav. prepričana sem bila da je to M. Toda ponoči je to izginilo, čez dan pa sem imela čisto malo krvavitve (moje menstruacije so drugače kar "obilne"). Test sem delala včeraj, pa je bil negativen.

Torej, poznavalke, kaj se dogaja z mojim telesom? Aja, pa še to, spolne odnose imam redno na 1-2 dni. Hvala! Zlata ste vredne!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poznavalke na pomoč
23.7.2007 23:34:24   
sonce in smeh
Tako rada bi ti pomagala pa po pravici nimam pojma. Si sigurna, da je test negativen?!? Imata zaščito?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 10:03:39   
nf
Ce imas od zadnjega ss take neredne menstruacije, bi jaz na tvojem mestu povprasala ginekologa. Drugace pa ponovi test cez par dni, mogoce si pa noseca?

(odgovor članu sonce in smeh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 19:12:55   
silvya
Po moje ti nagajajo hormončki. Najboljše je, da se posvetuješ s svojim ginekologom.

LP
Silvya

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?