|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poznate plenice Rossmann?
3.2.2006 19:49:52   
Jančika_
Danes smo po pošti dobili letak, da v Žalcu naslednji teden odpirajo drogerijo Watsons. Prvič slišimuser posted image . No, imajo tudi svojo znamko plenic Rossmann, ki so hudo poceni (recimo maxi 56kom = 1499). Ste že slišale za njih, jih poznate, so za kaj? Na netu ne najdem nič in čeprav imajo kao svojo stran, je moj brskalnik ne najde in ne odpre.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poznate plenice Rossmann?
3.2.2006 21:57:17   
Stajerka
Tudi jaz sem malo posrfala po netu in na geslo "Rossmann windeln" se mi je vedno znova prikazala znamka babydream, ki jo je v sloveniji prodajal Muller. Sedaj se v Mullerju dobi Beautiful baby. Če je na reklami narisana tudi embalaža plenic, bi lažje videli za katero znamko plenic gre.

Glede kvalitet pa takole. Meni osebno so bile babydream kartonaste (trde, neelastične), tako kot so kartonaste tudi nove baby love od DM-a. Za Beautiful baby pa ne vem kakšne kvalitete so, ali so nove plenice ali pa so zamenjali samo embalažo.

.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poznate plenice Rossmann?
4.2.2006 23:06:21   
Jančika_
Štajerka, najlepša hvala! Na kraj pameti mi ni padlo vtipkati poleg Rossmann še Windelnuser posted image user posted image user posted image . Bom šla pogledat v tole drogerijo in če bodo imeli probice (v Müllerju so imeli Babydream pakirane tudi po 2 kom za poskusit), jih bom preizkusila. Za nove Beauty Baby sem pa slišala pohvale - pa ne vem, če so res nove ali samo druga embalaža.

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poznate plenice Rossmann?
6.2.2006 9:55:48   
usa
evo dons sem kupila te plenice in vam sporočam da so plastične

_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poznate plenice Rossmann?
6.2.2006 13:00:00   
Antigona
Müllerjeve pleničke Beauty baby so nove in so vsaj meni boljše. Predvsem so širše spodaj, se mi zdi da so precej podobne vijoličnim fixies...

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?