Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 17:27:42
|
|
|
|
frutka_
|
Mslim, da je kar viskoka postelja. Če je tamali že dovolj velik, da ga pustiš gor spat potem go for it, sicer pa je ta postelja namenjena odraslim, če se ne motim. Ampak itak nima veze, če je otrok že večji.
|
|
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 17:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to so ful visoke pojstle tko da če jo boš kupila glej da boste konkretno ograjo nardl
|
|
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 20:33:12
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz ne vem če bi upala dat otroka gor spat..men se zdi tako gromozansko visoka...je lepa in res lahko spodaj postaviš še pojsteljico...ampak..ne vem no
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 20:53:58
|
|
|
|
rija
|
ta postelja po moje ni mišljena za otroke, pač pa za majhna stanovanja, ker daš spodaj recimo pisalno mizo ali kavč...
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 21:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno s take pojstle je ruknil naš sedemnajstletnik. Pa ni seksal, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 22:09:07
|
|
|
|
Putka
|
Tele visoke postelje iz Ikee so v živo videt čist nikakve. Mislim nestabilne, se vse maje, kaj šele ko gor lezeš ali če se otrok premetava. Je res kar precej visoka, mislim da je ležišče višje od mene (170cm). Mi imamo tole, je malo bolj stabilna, pa še v steno vpeta. Samo pod njo pa težko še eno posteljo postaviš. Naša ima po tleh jogi in igralni kotiček, je pa dovolj prostora za predalnike ali kakšne zaboje z igračami.
|
|
|
|
RE: Pozna kera tole posteljo? 1.4.2007 22:23:08
|
|
|
|
pravljica
|
meni ni všeč, ker je kovinska ...ampak imajo tam enako leseno, ki bi mi bila bolj všečna če je problem višina, skrajšaš nogice, stabilna je ravno zato, ker je ležišče širše (kot zakonska postelja, če se ne motim) - ta ni nič majava (preizkušeno), za 90cm široko ne vem, za začetek bi nekako zmontirali malo višjo ograjico (še eno letev okoli in okoli in je)...naša je začela z višino 180 cm pri 3 letih in ni bilo nikoli problemov (imamo pa home made posteljo, z višjimi stranicami in ni varjante da pade dol med spanjem)
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2007 11:41:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?